0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Alex

Имам още един въпрос
« -: Декември 07, 2004, 13:21:29 pm »
Здравейте отново,
Дано не съм Ви писнала вече с въпросите си, но много искам да разбера, къде мога да прочета повече за влагалищните течения по време на бременността? (Също и за теченията, от различен произход и как се отразяват на бременността; Може ли да се лекува такова нещо през първите месеци от бременността с вагинални таблетки ит.н.
Най-доброто е да се иде на лекар, но аз искам да прочета и някой ред за това.

Благодаря Ви
Алекс
Имам още един въпрос
« Отговор #1 -: Декември 07, 2004, 13:33:49 pm »
От братовчедка ми разбрах, че било нещо нормално да имаш по-силно течение през цялата бременност. То се дължало на някаква "тапа" - така й била обяснила лекарката. Братовчедка ми точно това ми обясни, че имала необичайно силно течение и тя беше решила, че са някакви гъбички или нещо от този род. Но изследванията й показали, че всичко е в нормата. Но за твое успокоение, каквото и да четеш просто иди да ти изследват сектрет.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

Имам още един въпрос
« Отговор #2 -: Декември 07, 2004, 15:25:44 pm »
Здравей,
тъй като малко от жените тук са били бременни едва ли ще получиш точно съвета, който те интересува, затова бих ти препоръчала следните форуми за бъдещи и настоящи майчета, където ще намериш много отговори на въпросите си:
http://forum.bg-mamma.com/index.php
http://clubs.dir.bg/postlist.php?Cat=16&Board=budeshtimaiki&PHPSESSID=08df804a7b20245fce8e5ecb75a74a6b
Имам още един въпрос
« Отговор #3 -: Януари 07, 2005, 09:30:20 am »
Здравей! Била съм бременна достатъчно пъти и мога да ти кажа, че теченито се засилва поради промяна в хормоналния баланс. През бременността с дъщеря ми имах ужасно силно течение и ми дадоха някакви глобули, от които направо станах стерилно. Но за съжаление това продължи само 1 седмица. После течението се въстанови с нова сила - просто хормоните са много силни повреме на бременност. Все пак отиди на лекар да ти вземат секрет, за да са сигурни, че примчината не е другаде. Ако се окаже, че няма гъбички или нещо друго, просто ще трябва да го изтърпиш. Това е едно от неудобсвата на бременнсотта!
Матей - 1.04.2006 г