0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    ema_2

И мен в това число...
Изтрих си кукитата на единия лаптоп, после вече не мога да се логна, опитах от другия лаптоп, за известно време успявах да влизам, но после пак същото.
Аз ползвам ЕКС ПИ, на другия ЛТ има Виста...
Явно нещо с доставчика, но какво, аз не ползвам прокси сървър. Интернетът е сталитен, а после  wireless router, ako това изобщо има значение.
Пробвах разни неща/които прочетох в разни форуми/ като да ping -вам моят ИП адрес или зачатие, не изглежда като да има проблем.

Всеки съвет ще е от полза.

Благодаря предварително

*
Еми, току що поех риска да проверя какво ще стане като си изтрия куките, ама си се логнах нормално. Лейдито и тя имаше този проблем, доколкото знам се оказа, че е от доставчика й. Опитай след като не те пусне първия път в страницата която се отваря да се логнеш пак. Така беше известно време в работата ми. Не знам дали има връзка с куките, но там задължително си ги трия редовно.
*

    ema2

  • ****
  • 888
  • You kill the beauty of today
Явно и при мен е от доставчика.Сетих се, макар и късно, че все още имам дайлъп акаунт с друга компания и се логнах в интернет чрез нея.Влязох без проблеми в профила си, после изключих дайл ъп-а и  продължих с другия интернет.Останах си в профила и можех да сърфирам свободно.
Не знам какъв може да е проблемът с доставчика. И да им се обадя, какво да ги питам, как да обесня проблема:)?

Поздрави
« Последна редакция: Май 12, 2008, 20:53:10 pm от ema2 »
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last