0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, мамчета,
Много, Ви моля ако има раждали в Майчин дом Варна със секцио да споделят впечатления-кой лекар ги оперира, отношение на акушерките и въобще всичко, което прецените.Благодаря предварително
Re: Раждане със секцио в Майчин дом Варна
« Отговор #1 -: Май 08, 2008, 22:22:02 pm »
 Секцио по желание-  Д-р Анна Атанасова(тя ми следи бременността) и Д-р Великова. Анестезиолог- Д-р Добрева. Анестезия- спинална, по мое желание( със запазване на съзнанието). Всичко беше чудесно, имам прекрасни спомени от екипа, акушерките, и изобщо целия престой там. Намерих си и нова приятелка- момичето, с което бяхме заедно в стая :) . Следоперативен период-без усложнения. Абсолютно никакви забележки нямам.
Re: Раждане със секцио в Майчин дом Варна
« Отговор #2 -: Май 09, 2008, 11:34:51 am »
Оперира ме д-р Максим Яков, а анестизиолог беше д-р Добрева-пълна упойка по ред причини.Докато бях там имаше бум на раждания и акушерките нямаха възможност да ни отделят достатъчно време,но това не беше по тяхна вина.Условията са чудесни.А като сравня как се възстанових след операцията на кистата,която ми правиха в клиника по стерилитет в София и секциото в Майчин дом Варна смятам че екипа се справи чудесно.Желая ти всичко да мине като по учебник,където и да избереш да родиш,да се възстановиш бързо и да се радваш на малкото си съкровище.
*
Re: Раждане със секцио в Майчин дом Варна
« Отговор #3 -: Май 09, 2008, 11:52:08 am »
И аз  ще следя темата. Не съм раждала там, но мисля да го направя. Там са ми правили коремна операция от извънматочна и персонала е страхотен.Обстановката също е супер.Няма и роми, което е много добре за мене,защото иначе не съм спокойна за вещите си.