0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Христос Воскресе! Много здраве, светлина и сбъднати мечти ви желая момичета!

Мъжът ми го оперираха от варикоцеле миналата седмица, днес е 6 ден след операцията. Получил се е оток на тестиса и самата рана е подута. Боли го при движение. Други познати, които ги оперираха на 3тия ден не чувстваха нищо, а при него не е така и се притеснявам.  :oops:
Тревожно ли е това, че 6ти ден все още го боли и че раната е малко подута?

Предварително благодаря!

*
Не се притеснявай мила, така е, и това е нормално. При нас тестиса беше оттекъл, подут, после посиня, смени всички цветове на дъгата. Вече минаха 4 мес от операцията и до ден днешен чуства придърпване и болка.......Половинката ми дори куцаше докато ходеше, цял месец му беше некомфотно, при всеки е различно, не се плаши. Стискам ти палци...
Много ти благодаря за успокоението, Рени! Наистина много се притеснявам, защото наши познати минаха през това и още на 3тия ден бяха супер ОК, изобщо не ги е боляло, а мъжът ми си го боли и куца и изобщо се измъчи тези няколко дни. Дано се възстанови бързо, защото сега се чувствам зле, че не опитахме инсеминации преди да го подложим на тази операция... :?
Надявам се при вас всичко да е ОК.
Още веднъж благодаря за успокоението!
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Мисля, че се притеснявате излишно, реакцията при всеки е различна. Ако все пак има и болка, нека се консултира с опериралия го лекар. Успех.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Да, боли го определено! Ще ходи при Кацаров в сряда да му маха конците... А четох, че в някои случай се получавало вода в тестиса (хидроцеле или нещо такова). Някой знае ли какви са симптомите?

Благодаря за отзивчивостта момичета!
Желая ви светъл празник и много топлина в душите! :balk_40: