0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Овлажнител за въздух с йонизатор
« -: Април 09, 2008, 09:53:37 am »
Мацки, търся такъв, ако може Happy life. Продавали са го до скоро в Метро, но в момента го нямат, а и не дават информация кога и дали въобще ще имат.

Бих купила и употребяван, ако някой има и не му трябва.

Дайте идеи как да намеря. Производителят няма сайт или поне аз не успях да открия. Намирам го само в някакви електронни магазини на солена цена (39 британски лири).
Re: Овлажнител за въздух с йонизатор
« Отговор #1 -: Април 09, 2008, 18:26:51 pm »
Намерих на двойно по-висока цена, но все пак налично - в този магазин: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4383
*
Re: Овлажнител за въздух с йонизатор
« Отговор #2 -: Април 09, 2008, 19:06:44 pm »
Зайче, в апартамента ни има 5 стаи, и в 5те имаме всякакви варианти на тези машинки. От нито едно не съм доволна.Последния даже струва към 400 лв,с хиляда филтъра и даже алергените улавя.Има датчик и за  миризми и се усилва сам като има такива. Отначало въздуха ставаше като планински верно, но сега, след два месеца нищо не прави, а уж не е развален.От селвиза вдигат ръце,а очевидно е нещо общо за всички модели и варианти, защото и другите ни не работят вече, а само стоят пуснати на ток. С овлажнителя също много рискуваш всичко да ти стане в мухъл.При нас овлажнители и йонизатори са отделни машинки,защото овлажнителите ги пускаме за кратко, а йонизаторите денонощно.
Re: Овлажнител за въздух с йонизатор
« Отговор #3 -: Април 09, 2008, 21:05:33 pm »
Да, Пуки, знам ги всичките тези неща. Овлажнителят не беше за мен, а за приятел.