0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #60 -: Април 19, 2008, 13:10:35 pm »
С риск да си навлека нечий гняв, имам предложение...
Тъй като не искам Албена да си отиде или да се чувства зле, тя притежава опит, който би бил полезен на много момичета. А и аз й стискам ръцете за силата...(това е искрено)
Но тъй като никак не ми се ще цялата тази дискусия да бъде четена от Любопитка, която очевидно се намира в тежък момент и има нужда от подрепа... , а това по-скоро ще й навреди...
Та не може ли темата да се раздели на две...тази за Любопитка и всички, които искат да я подкрепят
и другата в която да дискутираме колко силни или слаби сме в дадени моменти и нуждаем ли се от споделяне, подкрепа...
Може би има друг начин за "внасяне" на предложение, но аз не го знам - простете за невежеството.
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #61 -: Април 19, 2008, 13:24:27 pm »
Момичета, доста критика и нападки  се изсипаха вече тука.Не защитавам Албена, но и не я нападам.Помислете си как се чувства вече и тя, защото направо я смачкахте.Ако тя е написала нещо гадно, то вие й го върнахте десеторно. Айде да спрем вече,а? Надявам се модератор да заключи темата, защото това е втората ми молба да не се нападате,а става все по-лошо.
« Отговор #62 -: Април 19, 2008, 16:53:50 pm »
Пуки,права си.
Искрено се извинявам ако съм обидила Албена.
Наистина е най-добре темата да бъде прекратена  :)
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #63 -: Април 19, 2008, 18:53:28 pm »
За финал на участието си в тази не особено приятна дискусия държа да кажа:

Албена, ако по някакъв начин съм те оскърбила моля за извинение. Целта на поста ми към теб беше да провокирам по-различно отношение от проявеното. ОСЪЗНАВАМ,че в света ВИНАГИ ще има различни мнения, поддържани от наши съмишленици, и няма никакво значение, кой е прав и кой е крив, важното е да съумеем да общуваме цивилизовано , без да водим войни или дори дребни битки! Нека стиснем ръце, защото така или иначе ние сме в един отбор.

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #64 -: Април 19, 2008, 19:11:54 pm »
Момичета, прекрасни сте,
Стискаме ръце, въпреки, че моята цел не беше да водя война, а да вдъхна кураж с малко по-строг тон, за да излезят някой от дупката.
Радвам се, че Любопитка се е съвзела от емоционалния срив. На нея и на всички вас пожелавам много успех в борбата, не се предавайте и не падайте духом, това няма да ви помогне.

Поздрави

*
« Отговор #65 -: Април 19, 2008, 19:28:29 pm »
Бени, от теб има много какво да се учи. Ти ме научи най-вече да бъда силна. Но не всички са така, има хора, които имат нужда да бъдат окуражени, прегърнати, за да се почувстват по-добре и да намерят сили да се изправят. Дори повечето са така. Ние с тебе сме от другия чешит, мъжките момичета - от тези, които не обичаме да оголваме душите си, да показваме, че сме слаби, независимо, че сме стигали до дъното без да се вижда накъде да поемем. Правила съм го само веднъж и после съжалих много, защото го направих не пред хората тук, които заслужават, а на съвсем друго и враждебно за мен място (впоследствие помолих да го изтрият, защото беше написан с много сълзи, болка и любов и погазен грубо ). Пазя си този пост на компа и може би ще го пусна някой ден.
Момичета, не нападайте Бени. Не е казала нищо с лоши чувства. Може би ако я познавате като човек никога нямаше да реагирате така. Рядко се срещат толкова силни, борбени и всеотдайни към останалите хора жени като нея.
Любопитка, всичко ще е наред, радвам се, че вече си се възстановила от емоционалната дупка и продължаваш смело напред. Много скоро ще гушкаш и ти своето малко ревливо щастие! Ще видиш! Успех ти пожелавам!
Прегръщам ви всички и се радвам, че вече си стиснахте ръцете. :)
« Последна редакция: Април 19, 2008, 19:49:07 pm от cygnus »
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #66 -: Април 20, 2008, 02:04:56 am »
Бени, от теб има много какво да се учи. Ти ме научи най-вече да бъда силна. Но не всички са така, има хора, които имат нужда да бъдат окуражени, прегърнати, за да се почувстват по-добре и да намерят сили да се изправят. Дори повечето са така. Ние с тебе сме от другия чешит, мъжките момичета - от тези, които не обичаме да оголваме душите си, да показваме, че сме слаби, независимо, че сме стигали до дъното без да се вижда накъде да поемем. Правила съм го само веднъж и после съжалих много, защото го направих не пред хората тук, които заслужават, а на съвсем друго и враждебно за мен място (впоследствие помолих да го изтрият, защото беше написан с много сълзи, болка и любов и погазен грубо ). Пазя си този пост на компа и може би ще го пусна някой ден.
Момичета, не нападайте Бени. Не е казала нищо с лоши чувства. Може би ако я познавате като човек никога нямаше да реагирате така. Рядко се срещат толкова силни, борбени и всеотдайни към останалите хора жени като нея.
Любопитка, всичко ще е наред, радвам се, че вече си се възстановила от емоционалната дупка и продължаваш смело напред. Много скоро ще гушкаш и ти своето малко ревливо щастие! Ще видиш! Успех ти пожелавам!
Прегръщам ви всички и се радвам, че вече си стиснахте ръцете. :)
Благодаря! За нещо съвсем не по темата - а за онази вечер! Много благодаря cygnus!
*
« Отговор #67 -: Април 20, 2008, 09:33:42 am »
Благодаря! За нещо съвсем не по темата - а за онази вечер! Много благодаря cygnus!
Iffi, онази сутрин бързият и съобразителният мод е rally_pat :) На нея благодари най-много.
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #68 -: Април 20, 2008, 11:55:34 am »
Подкрепата в такива моменти значи много...А ние това правим нали момичета... Аз се извинявам ако съм обидила Албена ... просто в такива моменти е тежко -а и самата тя го знае!Добре е че знаем кога сме сгрешили и си го признаваме..извинявай Бени!
 днес момичета чета нещо в dir.bg не е по темата ама... Живея в Южна Испания и чета днес като станах за тежка катастрофа на магистралата до нас.. Аз живея в Беналмадена..и снощи имаше толкова много полиция тук и линейки ...а какво се оказа-абтобус и толкова загинали..И едно дете на 7 години има :( толков а е тъжно..Ражда се и какво става -някакъв идиот с несъобразена скорост " блъска " детето ти в пропаст.. Много е тежко за всички загинали.. но едно дете -се още не е видяло нищо от живота си.. Много боли ... за всички,за децата...

PP: Извинявам се ако не е по темата..Просто беше важно да го споделя.. Извинявайте..