Бени, от теб има много какво да се учи. Ти ме научи най-вече да бъда силна. Но не всички са така, има хора, които имат нужда да бъдат окуражени, прегърнати, за да се почувстват по-добре и да намерят сили да се изправят. Дори повечето са така. Ние с тебе сме от другия чешит, мъжките момичета - от тези, които не обичаме да оголваме душите си, да показваме, че сме слаби, независимо, че сме стигали до дъното без да се вижда накъде да поемем. Правила съм го само веднъж и после съжалих много, защото го направих не пред хората тук, които заслужават, а на съвсем друго и враждебно за мен място (впоследствие помолих да го изтрият, защото беше написан с много сълзи, болка и любов и погазен грубо ). Пазя си този пост на компа и може би ще го пусна някой ден.
Момичета, не нападайте Бени. Не е казала нищо с лоши чувства. Може би ако я познавате като човек никога нямаше да реагирате така. Рядко се срещат толкова силни, борбени и всеотдайни към останалите хора жени като нея.
Любопитка, всичко ще е наред, радвам се, че вече си се възстановила от емоционалната дупка и продължаваш смело напред. Много скоро ще гушкаш и ти своето малко ревливо щастие! Ще видиш! Успех ти пожелавам!
Прегръщам ви всички и се радвам, че вече си стиснахте ръцете.