0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #20 -: Април 09, 2008, 20:09:53 pm »
Любопитче,вчера като четох - плаках. Сега съм спокойна и мога да пиша. Наистина и аз понякога чувствам подобно отчаяние, но много скоро след това усмивката се връща на лицето ми и продължавам напред - в следващият месец, със следващият доктор и със следващото изследване или решаване на проблем.
Всичко си има цена и ние плащаме много скъпо /броя емоционалното/, за да стигнем до нашите мили дечица. Мисля обаче, че си струва усилията и нервите и всичко, което правим, за да го постигнем. Един ден ще усетим нов живот в себе си, сърцето ни ще запее от радост и ще станем най-прекрасните и обичани мами на Земята.
Вярвам го за теб и за всички нас и се моля да е по-скоро. Амин!
*

    siska_rs

  • ***
  • 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #21 -: Април 09, 2008, 22:32:27 pm »
Мила,Любопитке..... :bighug: Исках да ти кажа много неща,а изведнъж думите просто се изпариха!От поста ти разбирам,че ти е много трудно...Чувала съм да казват,че Господ постоянно подлага на изпитания любимите си чеда....Е,явно вас със съпруга ти много ви обича....Знам че звучиии.....Но нали знаеш след всяка буря идва слънце...Дано за вас слънцето изгрее по-скоро...Знам ,че каквото и да ти кажем няма да те успокоим...дори не съм убедена дали успяваме да ти дадем сили,но...Бъди сигурна,че всички момичета от форума в този момент изпращат позитивна енергия към теб и...Дори не съм сигурна какво и как точно искам да ти го кажа...В момента май имаш нужда от една мноооого силна прегръдка :grouphug2: :bighug: :bighug: :bighug:
Дано сме успели с постовете си да разсеем поне за момент буреносните облаци и...поне за миг да сме те накарали да се усмихнеш! :cuddle:

Сигурна съм,че въпреки проблемите ще изпревариш много от нас на опашката за бебета :babyflips: :babyflips: :babyflips:Обичайте се и се радвайте един на друг...Другото рано или късно ще си дойде на мястото :balk_104: :balk_5:
Люба присъединявам се към мнението на другите....ЧОВЕЧЕН И ДУШЕВЕН ЧОВЕК


Успех и прегръдки към всички момичета във форума...
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #22 -: Април 10, 2008, 12:17:37 pm »
Любопитке  :bighug: :bighug: :bighug: Искам само да ти кажа че имаш и моята подкрепа !  Вярвам , че скоро щастието ще почука и на вашата врата! Бъди силна , за да му отвориш! :wink:
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #23 -: Април 10, 2008, 19:00:18 pm »
Кате,знаеш,че винаги можеш да разчиташ на моята подкрепа мила! :balk_21:
Ти си толкова позитивен човек,който не се огъва лесно пред трудностите!Помни,че от всяка тежка ситуация винаги има изход,само не спирай да вярваш!Много скоро мечтата ти ще се осъществи,трябва само малко време!
Обичам те и съм до теб! :bighug:
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #24 -: Април 12, 2008, 00:51:41 am »
Мила Любопитке, искам да ти кажа толкова много неща, но се страхувам, че всичките те ще прозвучат недодялано... Затова силно, силно те прегръщам... :bighug: и ти казвам, че ще успееш и ще имаш най-приказната рожбичка!
Знаеш ли, преди мен майка ми губи бебето си в петия месец и половина, за да ме има мен е лежала 6 месеца в болница, "учех се да ходя отново след като те родих" ми е споделяла, освен мен отгледа още 2 деца; имам приятелка, която майка й за да я има преживяла 3 или 4 спонтанни аборта, но я има; имам позната, която след 5 години брак и лечение плачеше на рамото ми, в последствие роди 2 бебета почти едно след друго; знам че стринка ми и чичо ми дълги години са се борили да имат дете - към 7 може би, някакъв лекар навремето ги посъветвал да сменят климата и когато те се върнали тя вече била бременна... има много случаи... Когато искаш нещо толкова силно, искрено, от душата, постоянно, няма начин да не го получиш! Бъди щастлива! Имаш целият живот пред себе си, грабни го и го обичай, и то ще дойде! :balk_21:
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #25 -: Април 12, 2008, 16:26:34 pm »
Искам само да ти кажа, 4е щом го искаш ще стане, само малко тарпение...
На мен се слу4и, ще се слу4и и на тебе....
Целувки.... :balk_87:
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #26 -: Април 12, 2008, 22:09:57 pm »
Кате, искам да ти дам и аз своята подкрепа и да ти пожелая в най - скоро време да гушнеш своето бебче!!!
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #27 -: Април 13, 2008, 14:32:00 pm »
искам още веднъж да БЛАГОДАРЯ на всички ,които намериха сили въпрки своите тревоги..да ме окуражат.. :bighug: :bighug: :bighug:
вероятно с дни щях да съм в дупката,която бях изпаданала,но  вие сте тези,които ми помогнаха да се съвзема по-бързо и да ме изпълнят сили..
всички момичета тук в zachatie са невероятни..отговориха ми много от вас на въпросите,които ме вълнуваха и успокоиха страховете ми..
БЛАГОДАРЯ,че сте толкова добри и готови да се отзовете на всеки въпрос,на всяка молба.. :grouphug2:
ДАНО всички по-бързо се местим в форумите на бременните и да се опразни този :wink: :)
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #28 -: Април 16, 2008, 23:07:02 pm »
С какво на Любопитка положението е по-различно от това на другите момичета в клуба???
Извинявам се, ако нещо не съм дочела и недоразбрала, но....

Мисля, че всички сме на едно дередже, някой обаче са по-силни и се вземат в ръце. Моето не е било по-различно, смея да кажа, дори по-тежко. Е, не съм оревала света, борила съм се и то жестоко...
Падала съм и съм ставала, не съм ПОЗВОЛЯВАЛА ОБАЧЕ БОРБАТА ЗА ДЕТЕ ДА ПОМРАЧИ ОСТАНАЛИТА ЧАСТ ОТ ЖИВОТА.
Явно хората са различни, слаби и силни....

*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #29 -: Април 17, 2008, 07:38:21 am »
Показването на емоция ,не е слабост,а оказването на подкрепа е човещина...Бих подкрепила и всички останали момичета в клуба. Ако тази тема ви притеснява по някакъв начин ,просто не я гледайте ?! Никой не е длъжен да пише ,ако не му е приятно да го прави..
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #30 -: Април 17, 2008, 08:33:52 am »
Показването на емоция ,не е слабост,а оказването на подкрепа е човещина...Бих подкрепила и всички останали момичета в клуба. Ако тази тема ви притеснява по някакъв начин ,просто не я гледайте ?! Никой не е длъжен да пише ,ако не му е приятно да го прави..
:good_post:
Напълно съм съгласна с Люба! И аз всеки бих подкрепила, нали именно за това сме всички тук, да си помагаме и да се подкрепяме...  :grouphug:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #31 -: Април 17, 2008, 14:43:09 pm »
С какво на Любопитка положението е по-различно от това на другите момичета в клуба???
Извинявам се, ако нещо не съм дочела и недоразбрала, но....

Онемявам пред подобно отношение. Силни или слаби! Че какво значение има кой какъв е? Днес аз съм паднала, а ти ще ме подкрепиш, утре може ти да паднеш, а тогава аз ще ти предложа своето рамо. Възможно ли е подобно бездушие. Съгласна съм,че всеки може да коментира определена ситуация по свой начин, но на болката да отговориш с неразбиране, и дори още по страшно - с възмущение....е това вече напълно не го разбирам!

albenanedelcheva, виждам че ти вече се радваш на това, което повечето от нас продължават да прегръщат само в сънищата си. Нима въпреки това в душата ти не се прокрадва дори частица разбиране? От какво си възмутена? Че някой някога  е решил да протегне на някого ръка, и да засвидетелства своята подкрепа? Та нали повечето от нас откриват в болката на другия своята собствена болка.
Не съм човека който ще съди постъпката ти, но мисля че грешиш като с мнението си караш хората да се чувстват виновни,че са проявили съпричасност към нечие страдание.


п.п. Трябва да си много силна жена щом НИКОГА не си проляла и сълза !
« Последна редакция: Април 17, 2008, 14:48:38 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #32 -: Април 17, 2008, 15:21:22 pm »
everything_possible радвам се след 13 години борба, множество инсе, 2 лапароскопии и 5 неуспешни опита ин витро.... няма да продължавам повече.

Това, което съм написала за себе си, за това как съм се чувставала през тия дълги години борба е абсолютно вярно. Разбира се, че съм плакала... и то много пъти. След това което съм преживяла, мислиш ли, че не съм.
Исках да кажа, че всички се борим, че ще успеем, Любопитка е мноооого унила, имам чувтвото, че се е предала, а не трябва.
Зя всичките си проблеми, които описва, има решение. Има мноооого примери на жени със сходни, които вече са майки. Борим се, продължаваме напред. Това е.
И пак повтарям, не се оставяйте на болката от временните неуспехи да диктува целия ви живот. За вас е пагубно, Съумейте да се радвате на останалите неща. Заслужава си
Успех

*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #33 -: Април 17, 2008, 15:38:06 pm »
О'к! Само за протокола искам да кажа,че Любопитка доста години е живяла с мисълта че нямат проблем ,защото така са им казвали лекарите..Изведнъж проблеми и при двамата...След толкова време?! Това малко или много е шок,защото за това време са можели да направят доста неща и може би вече е можело да имат дете... За това беше нейното настроение,а ние знаем всичко това и за това я подкрепяме... Ти може да си най-изстрадалата и най-заслужаващата дете на този свят ,но ние виждаме в теб единствено злоба,защото нищо друго не демонстрираш лично пред нас... Не сме злобни,нито нападателни,но и не търпим подобно отношение...Така сме преценили и така сме постъпили..
Само да вметна още малко нещо.. Имам приятелка с 5 неуспешни ИКСИ и 10инсета ,преди това и също доста лапаро и.т.н...За секунда не съм усетила и капка злоба или присмех към някого друг...Камо ли пък възмущение..

В този форум ,ние споделяме общо взето само нещата ,които късаят бебеправенето и трудностите за постигането на крайната цел.Никой не може да каже със сигурност как живее другата извън форума и на какво се радва?!А ако погледнеш в очакване на +++ резултати ще видиш че всъщност доста се шегуваме с различни ситуации,което означава че ние не сме медузи,които за нищо друго не мислят...А дори и да е така ,никой няма право да ни съди!!!

Надявам се разбираш какво точно искам да ти кажа..
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #34 -: Април 17, 2008, 15:52:14 pm »
Аз доста мислих днес по въпроса и стигнах до два извода..
Единия е за всички вярващи..: Господ ни наказва,защото сме станали единаци,егоисти и злобни,за това не иска да се възпроизвеждаме,и затова има все повече двойки със стерилитет по целия свят! Това е мое лично мнение,никого не ангажирам с него...
Другия е,че ти Албена, ако беше подходила по различен начин,например да беше казала че въпреки многобройните процедури все пак си успяла и изход има,но не по грубия начин...Това щеше да бъде наистина подкрепа и нямаше да пишем глупости сега и да се обясняваме като ученички...
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #35 -: Април 17, 2008, 15:56:46 pm »
Люба, много се впрягаш.Не обръщай внимание на всичко написано.Хора всякакви.Не се ядосвай.
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #36 -: Април 17, 2008, 15:59:24 pm »
Еми цял ден стисках ,стисках ,  пък не се удържах накрая...
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #37 -: Април 17, 2008, 16:05:29 pm »
Да сменим темата. За това че Господ ни наказва,защото сме станали единаци,егоисти и злобни,аз мисля че не е така,или поне при мене. Когато ме наказа, тогава станах злобна, единак и егоист.Тоест той ме направи такава.Вместо да се радвам на бебета, аз завиждах. Е, скарайте ми се ако искате,но така беше последната година. Сега вече се радвам разбира се и за другите.На момичета забременели след дълга борба не съм завиждала никога.Това ставаше в случаи когато мои познати постоянно бременнеха,много лесно, а да не говорим в случаите когато отиваха да правят аборти.Просто това ми се струваше несправедливо,бебетата да стават там,където не са желани.
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #38 -: Април 17, 2008, 16:26:08 pm »
Да сменим темата.

Е, ми да я сменим....Пукиииии, това с линийките беше мноооооооооооого готино. Браво! Как ми се иска и на мен....някой ден....някой....е, нали се сещаш!

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #39 -: Април 17, 2008, 16:34:29 pm »
Да сменим темата.

Е, ми да я сменим....Пукиииии, това с линийките беше мноооооооооооого готино. Браво! Как ми се иска и на мен....някой ден....някой....е, нали се сещаш!


Аз съм насреща за линийките. :wink:Така че ако някоя реши да се спотайва известно време,може да разчита на мене. :P