0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Да подкрепим Любопитка!!!
« -: Април 08, 2008, 19:30:35 pm »
Преди време прочетох един пост на Любопитка в този форум ,който много ме впечатли ,защото така ясно беше описала чувствата си ,все едно аз съм го писала. Предполагам че няма жена или мъж с подобни проблеми,които да не са изпитвали подобни усещания.Чувството на безизходица и отчаяние са били многократно наши спътници.След всяка буря грейва слънце,казват хората,но когато те завладее горчивината и силите са на предела ти ,трябва някой да те подкрепи ,за да се изправиш на крака..Аз лично доста пъти в този форум съм изправяна и много бих искала да подкрепим Любопитка,която има нужда сега от нас!!!

Любопитка ,имаш моята подкрепа в борбата ти и ти обещавам че ще я спечелиш!!!


Надявам се всички ,които преминават през всички битки за деца да се включат и окажат малко морална подкрепа на тази прекрасна жена!!!

Това е линк с поста на Любопитка .. http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=24037.60
« Последна редакция: Април 08, 2008, 19:35:34 pm от lubaboiko »
*

    Osiana

  • *****
  • 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #1 -: Април 08, 2008, 19:33:23 pm »
За какво по-точно става въпрос, че не схванах?
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #2 -: Април 08, 2008, 19:34:19 pm »
ОПС,сега ще пусна линк...
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #3 -: Април 08, 2008, 19:50:39 pm »
Боже, на това не знам какви думи трябва да бъдат написани в отговор.....Любопитка, имаш моята подкрепа.Ще успееш!!! Просто не се предавай.Не може да няма начин и зход...вярвам , че ще го намериш
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #4 -: Април 08, 2008, 19:51:44 pm »
Люб4е, твоето дело сега стази теми4ка е една голяма подкрепа, която съм сигурна 4е изправи Любопитка и 6те й върне вярата и силатат да се бори.
Мила Любопитка, думите в момента ми бягат, незнам къде из4езват миг преди да съм ги написала, а толкова много мисли ми минават през главата. Пътят е труден и понякога доста трънлив, понякога излиза6 от него, понякога се връ6та6 обеззверен,знам 4есто за някои е много дълъг...но крайната цел е там...трябва да върви6 и да вярва6 4е тя е там, само те 4ака...ти продължавай, твоето малко беб4е те 4ака и 6те бъде6 най-прекраснатат майка на този свят, най-любя6тата, най-грижовната...Има6 моята подкрепа, 6те се моля всеки ден за теб, вярвам 4е Бог 6те те дари с едно малко слън4ице. :bighug: :bighug: :bighug:
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #5 -: Април 08, 2008, 20:15:13 pm »
Любопитка,мила напълно те разбирам аз съм във очакване на най-красивото нещо на света ДА БЪДЕШ МАЙКА от 7г.та даже почна и осма година. Знам как се чустваш и знам болката която изпитваш. Поткрепям ти напълно и те :bighug: и  :balk_21:
Сигурна съм ,че ще успеем.
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #6 -: Април 08, 2008, 20:16:07 pm »
Мила Любопитке, с цялото си сърце искам да ти вдъхна надежда, да ти дам малко сила и една усмивка. Вярно е, че лошото никога не идвало само и като дойде му отвори вратата , за да се налудува и да си иде. Вярно е че , за да се оправи всичко , първо трябва да се обърка. Незнам защо , но при мен винаги се случва така. Ето и ти вече си достигнала до тази фаза, в която не виждаш светлина, не намираш щастие в нищо. Може би сега е момента , в който всичко ще започне да се нарежда. Сигурна съм, че ще имаш твоето чудо, даже две,три прекрасни малки ангелчета, които ще направят теб и съпруга ти най - щастливите мама и татко на земята. И като последно искам да ти кажа , че ти си силна , можеш и трябва да бъдеш щастлива. Не си сама - до теб е съпруга ти , до теб сме и ние!
Бори се и ще успееш! Ще успеем всички! Целувам те и горе главата. :bighug:


Любабойко, ти си прекрасен човек! Този букет е за теб!

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #7 -: Април 08, 2008, 21:11:17 pm »
liubaboiko,момичета БЛАГОДАРЯ ВИ !!! :bighug: :bighug: :bighug:
Вярно е че напоследък съм доста обезверена,но в момента плача от щастие..дори самата аз невярвам...,не съм очаквала че някой ще направи такъв жест за мен/дори мисля че не го заслужавам../,плача и едновременно се усмихвам от съпричастността ви!!!
Вие сте толкова голяма опора за мен,че дори самата аз не го осъзнавах досега.. всички вие сте мое семейство и в в трудни моменти сте до мен повече от всеки друг..
ОБИЧАМ ВИ и няма да се предам ,защото знам че вярата която имаме един в друг ще помогне на всички ни да постигнем мечтата си..искрено се надявам да е по-скоро!!
ЛЮБА ,миличка толкова си добра,прекрасна и всеотдайна,че..незнам с какво заслужих такъв човек като теб да бъде до мен и да ми помага да се изправям като падна..
Прекланям се пред всички вас..zachatie е мястото,където намирам най-много утеха..БЛАГОДАРЯ ВИ,че ви има..,че сте тук готови да се отзовете винаги ..
 :bighug: :balk_145:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #8 -: Април 08, 2008, 22:13:19 pm »
Любопитка :bighug:знам че в борбата си ,която е нелека имаме и такива моменти,в които ни се струва ,че всичко и всички са против нас.Но трябва да преодоляваме всичко и да продължаваме напред,защото сме длъжни да се борим колкото и да боли.Миличка искам да знаеш ,че ние сме с теб и ще те подкрепяме .Ти си един прекрасен човек .И ще бъдеш страхотна майка.
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #9 -: Април 08, 2008, 22:23:25 pm »
Катенцеееее! Усмивкаааааааааа!
Ти знаеш,че винаги може да разчиташ и на моето рамо! Пожелавам ти , а и на себе си по-рядко да го използваш! Нека щастието озари напълно душата ти и да няма повече сълзи. Поправка! Нека да има сълзи, но сълзи на радост и щастие!
Вярвай миличка! ЩЕ СТАНЕ! Просто защото го заслужаваш!


« Последна редакция: Април 08, 2008, 22:38:11 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #10 -: Април 08, 2008, 23:24:56 pm »
Любопитке, пътят ни е дълъг и трънлив. Някои го изминават по-бързо, други - по-бавно. През цялото това време снимките на бебенцата на успелите момичета ми дават надежда, че и моята мечта ще се сбъдне. Не губи кураж! Знам, че не е лесно, но давай напред! Да се откажеш е много по-трудно, нали? А и защо да го правим, щом знаем, че нашата мечта ни чака?!   :hug2:

*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #11 -: Април 08, 2008, 23:47:20 pm »
Любопитке, не спирай да вярваш и не се давай на отчаянието.
Не забравяй, че надеждата е твоя приятел.

Прегръщам те
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #12 -: Април 09, 2008, 01:07:44 am »
Катенце, чуствам те много близка още от времето като пишехме заедно в темите за +++ резултат.Знам че си много позитивен и усмихнат човек,въпреки болката и проблемите.Но всеки има такива моменти,в които не издържа и го налягат гадни мисли. Сега обаче ти предстои нещо много важно и искам усмивката ти да се върне.Защото само с усмивка и положителни мисли се постига това което искаме.На твоето бебче няма да му хареса в коремчето ти ако страдаш и си в депресия.Затов стегни се,всички те обичаме и не позволяваме да плачеш.

Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #13 -: Април 09, 2008, 01:37:59 am »
 Кате , вярвам , че и нашето време ще дойде. Скоро ще бъде! И когато това стане съм сигурна , че ще бъдем най- добрите майки. Може би някъде е писано , че има препядствия , които трябва да преодолеем.И ще успеем! :bighug:
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #14 -: Април 09, 2008, 09:13:24 am »
Някъде/вече не помня къде из форума/ бях писала,както и вие, че Господ си знае работата. Имам чувството , че съдбата ни е отредила нашите деца да са най-щастливите и най-обичаните, защото са най чаканите. Мили момичета, мила Любопитка, постът ти направо ме съкруши. Не се отказвайте, моля ви! то на моменти, които на последък са доста често, ми идва ...... незнам. Омръзна ми да чакам,да слея и т.н.Но не трябва да се отказваме, момичета. Силно ви прегръщам и ви целувам. :grouphug: :ballons: :bighug:
Много скоро и нашата борба ще бъде спечелена от нас с  :bfp: :bfp: :cloud9:
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #15 -: Април 09, 2008, 10:12:12 am »
Кате, няма да те утешавам с думи, напълно те разбирам и искам само да те прегърна силно, както и всички вас. И на Люба да кажа, че Бойко си е намерил прекрасна жена, сигурно много е слушал, че да те заслужи такава добра душа/
 
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #16 -: Април 09, 2008, 17:01:37 pm »
Много се радвам, че съм част от този форум, дори и да не мога да пиша редовно, но ви чета всеки ден! Момичета, толкова съм възхитена от вас и помощта, която си оказвате една на друга, подкрепата, доверието. Любопитка, имаш и моята подкрепа! Знам, че всяка една от нас рано или късно ще гушне своето ангелче и ще знае, че е имало за какво да се бори!
Благодаря ви, че ви има  :youwoman: :bighug: :thankyousign:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #17 -: Април 09, 2008, 18:34:45 pm »
БЛАГОДАРЯ момичета..,толкова ме трогнахте..истината е,че черпя сили от вас..,че тук срещам най-много разбиране и вие казвате точните думи..всички сте невероятни хора,които заслужават само хубави неща,за което се моля от сърце!!желая ви цялото щастие на света и сбъдване на мечтите ви!! :bighug: :bighug: :bighug:

"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #18 -: Април 09, 2008, 18:58:42 pm »
:bighug:
<a
*
Re: Да подкрепим Любопитка!!!
« Отговор #19 -: Април 09, 2008, 19:28:05 pm »
Любопитка, успех ти пожелавам! Ти имаш почти цялото време на света и няма начин да не станеш мама някой ден!