0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте!
 Тъй като миналата година ми откриха такава раничка, искам да се допитам до преминалите през процедурата - кой лекар извърши интервенцията, къде и колко ви струваше това?
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
На мен доктор Андреева в клиниката на Щерев, доколкото си спомням струваше 60 лв.


И моята я гори доктор Андреева в клиниката на Щерев. На мен ми струваше 80 лева, защото беше с анестезия.
*
Гориха ми раничка в далечната 2000 г. Процедурата трае броени минути. Не боли. Тук се пише за анестезия?...
Миналата година разпитвах по болници. Има нов метод за третиране на раничката с някакви медикаменти. Обгарянето го отричат като стар метод. Питайте и за това преди обгаряне...
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
На мен ми я гори д-р Георгиев в Пирогов, понеже д-р Стаменов ме изпрати при него. След месеца на въздържание веднага забременях. Така че за мен горенето с ток е най-сигурния метод, но разбира се може да съм частен случай!Дай Боже и при теб нещата да са с хубав финал!
В клиниката на Стаменов не горят ли ранички и в Пироов ли ги праща д-р Стаменов, каква е цаната там?:ask: Моля за информация.
Неуспеха не означава, че никога няма да успееш, просто ще ти отнеме повече време.
Не, д-р Стаменов не гори ранички.Не че не може, но се занимава с по-сложни процедури. :) В Пирогов ми взеха 45 лева юли 2007. Успех!
*
Аз също имах раничка. Откиха ми при преглед преди 3 години ,но при последния преглед миналия месец се оказа че изобщо нямам- изчезнала ей така , а дори и не съм я горила.
*

    Tamara

  • *****
  • 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
на мен ми я гори Лазарова от Токуда и я препоръчвам
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
На мен също ми откриха миналата година - декември 2007 и ми я гори доц. Мария Попова през февруари т.г.Струваше около 70 лева, но при нея  предварителния преглед е скъп около 50 лева. След това има и профилактичен  - 35 лв. Метода е термоекуагулация и се различава от ток, лазер или киселинно обгаряне ... все още не мога да преценя дали е по-удачен, въпреки че ми горят втори път раничка - преди окло 10 години ми гориха с ток. Мога само да кажа, че този метод е доста по-безболезнен от тока - трае 30 секунди.  При лекарката се чака много и кабинета и не е от най модерните , лекарката е възрастна, но и се носи славата на един от най-дпбрите лекари и хирурзи в сферата на онкологичните гинекологични заболявания.