0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Лейдито /Lady_11/

Помоооооощ - пак съм аз!
« -: Март 30, 2008, 19:46:38 pm »
Ми пак съм аз.
Сигнуса, ся да обясня - помня си паролата.Днеска със стария комп /явно не съм трила скоро кукитата/ успях да си влезна в профила и я промених - новата я помня добре, все още не ме е тръшнал алцхаймер-а. Написах си и в профила секретен въпрос. Обаче иначе не ми го дава като тръгна да се логна и ми обяснява , че нямам. Не става нито със стара, нито с нова парола.
На финала, реших да се регистрирам наново-знам че е против правилата, но щях да ви уведомя . Само че мейла ми вече се използвал от друг потребител, та си направих и нова поща в абв-то. Дотук добре, но и потребител ЛЕЙДИТО също няма достъп, пак с паролата дето помни, форума и казва, че паролата е невалидна, на мейла нямам известие за активиране на акаунта.
Драснете ми два реда на имейла кво трябва да направя. Все си мисля, че админите могат да ми влезат в профила. Ако го направят - благодаря им предварително.
*
Re: Помоооооощ - пак съм аз!
« Отговор #1 -: Март 30, 2008, 19:50:28 pm »
лейдито, не мога да ти вляза в профила, и не мога да ти видя паролата по никъв начин, мога само да ти я сменя и да ти я кажа, но не мсиля, че това ще помогне. Ама пусни си кю-то моля те! Според мен не е от това щото как пък  с новия потребител няма да те пуска. С останалите сайтове дето имаш регистрации всичко ОК ли е. Ти ся ме хвърли в чуденка честно.
Аааа сетих се нещо. Като не те пусне първия път и ти извади онва червеното съобщение за грешка, вкарай си пак потребителя и паролата независимо от съобщението. Така ми даваше преди известно време в работата, заека и тя рева с подобен проблем, че трябва да си я пише по два пъти.
« Последна редакция: Март 30, 2008, 19:52:12 pm от cygnus »
Re: Помоооооощ - пак съм аз!
« Отговор #2 -: Март 30, 2008, 19:54:05 pm »
 Аз редовно си пиша потр. име и паролата по 2 пъти. Първият път ми изписва "грешка". Става така и когато пускам мнение в някоя тема.