0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Eti76

  • ***
  • 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
Уважаеми дами и господа, посетители на Форума на Зачатие. За първи път пиша в този форум и затова много се вълнувам! Аз съм една от многото жени, които се борят със зъби и нокти за решаването на проблема със забременяването. От Пловдив съм и съм Координатор на Фондация "Искам бебе" за Пловдив. Надявам се да мога да бъда полезна и на други жени с репродуктивни проблеми от нашия град, не само като представител на фондацията, а и с опита, който съм натрупала през моите лични 4 години борба. Ще бъда безкрайно щастлива, ако спестя на поне една жена поне една минута "лутане" в лабиринта на стерилитета и ако мога да съкратя пътя на всички вас и нас до заветната цел - така желаната рожба!:)
Надявам се на вашата подкрепа с това, да кажете на ваши познати и близки, че Фондация "Искам бебе" вече има Координатор и в нашия любим Пловдив. Не се познаваме, поне засега, но съм отворена към всички вас, които искате да си пишем, поговорим или да се видим:)
А сега най-важното: Искам да обявя, от името на Фондация "Искам бебе", старта на Националната програма за социална и психологическа адаптация на двойки с репродуктивни проблеми и за Пловдив. Благодарение на дарението, отпуснато от господин Янев - президент на фирма "YANEFF" - Варна, вече и в Пловдив ще може да се сформира група и да се проведе групова терапия на 10-12 жени от града, борещи се с проблемите на забременяването и желаещи да бъдат подпомогнати емоционално от професионален психолог. Курса ще е с продължителност 6 месеца, като ще се провежда 2 пъти месечно. Благодарение на спонсорството на господин Янев, Фондация "Искам бебе" ще проведе психологическата помощ за жените безплатно. За допълнителна информация от всякакъв характер, моля не се притеснявайте да ме потърсите на мобилния ми телефон: 0888/712-783.
Надявам се да проявите интерес към тази инициатива и разбира се да имате кураж да се включите в нея:) Ние всички сме силни, щом се борим за собствено дете в България, но тази емоционална подкрепа, поне според мен, би била изключително полезна за постигане на заветната цел!
« Последна редакция: Март 28, 2008, 20:17:37 pm от Сдружение Зачатие »
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Темата не е фиксирана, защото по-малко се чете. Поддържайте си я активна с мнения.

Успех на групата!  :)


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Благодаря ти Ети за информацията,
Хиляди благодарности за хората, които даряват лично време, знания, професионализъм и средства за сбъдване на толкова красиви мечти! Много ще сме благодарни за актуална информация по тази тема и тази кампания! Ако е необходимо изпратете ни материал, който да качим като съобщение на сайта за да го прочетат повече хора.
Поздрави!
Добре дошла във форума на Зачатие  :D

lb2f
*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Здравейте! :hello2:
Eti76, благодаря за информацията!
Това е страхотно!Добре е, че има такива хора, като този баща на четери деца от Варна. БЛАГОДАРЯ МУ ИСКРЕННО! :balk_7:
Благодаря и на фондация "Искам бебе", която дава всичките си сили и време.
Дайте информация кога и къде ще се проведе срещата, а и кой ще води групата?

*

    Eti76

  • ***
  • 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
Скъпи момичета, засега са ясни само датата и часа на първата среща - 09.04.2008г. от 18 часа. На нея ще присъстват и Радина Велчева - Председател на УС на фондация Искам бебе и Милена Божилова - Ръководител на Център за психологически консултации. До колкото съм информирана, Милена няма да води курса лично, защото води групи в много градове и физически няма да има възможност да поеме и нас, но не е обявено все още името на психологическия консултант, който ще е в Пловдив. Това ще се разбере на тази среща. За да се организираме, обаче, е добре да се чуем и тези от вас, които проявяват интерес, да се запишат при мен предварително. Тъй като в тази група не могат да участват повече от 10-12 жени, е добре да се знае предварително кой има желание и възможност да го посещава. Сесиите ще са 2 пъти в месеца, по за около 4 часа, най-вероятно след 18 часа. Деня от седмицата не е твърдо определен засега. Всяка участничка ще заплати символичната цена от 30лв. за курса, който струва 300лв. Разликата се поема от спонсора. И още нещо важно: понеже след 2-рата сесия групата ще се "затвори", т.е. няма да може да влизат нови членове или да отпадат участници, е добре предварително да се направи едно такова записване на желаещите. Засега твърдо са заявили участие три жени. Аз съм човека тук в Пловдив на местно ниво, с който можете да се свържете за допълнителна информация по телефона: 0888/712-783. Обаждайте се, ако имате въпроси и ако е необходимо, ще се видим лично.
Успех на всички в борбата:)
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
*
Поздравления за инициативата!
Смятам, че ще има голям интерес.
*

    Eti76

  • ***
  • 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
Искрено се надявам, чакам ви като топъл хляб да се запишете:) Айде народеее, ще ни помогнат най-сетне и на психикатааааа!!!
Та кой до сега ви е питал, как се чувствате емоционално? Кой го е било грижа, как не спите по цели нощи? Кой има идея, колко сълзи сме проляли при вида на бебе или бременна жена? Това само ние си го знаем. НО ето, че дойде момента, някой да се погрижи и за нашите души изтерзани! Благодаря на фондацията и на г-н Янев от името на всички, които ще се докоснат до професионален емоционален консултант лично и без пари!!! Всички ние сме наясно, че при тези цени на лекарствата, изследванията и процедурите (и след като държавата не дава пари за нас), е почти невъзможно да отделим пари и за психолози!!! А на всичкото отгоре, в България почти няма подготвени такива. Но пак благодарение на г-н Янев и Фондацията, ще се обучат професионалисти в чужбина, които да започнат да подпомагат двойките с репродуктивни проблеми. Това е част от националната програма на фондацията. Хубаво е, че се мисли и работи с перспектива, това е много важно. Не е въпроса само да помогнат на 10 или 100 жени, а постепенно да обърнат внимание на всички - жените с репродуктивни проблеми, двойките с такива проблеми като цяло, после на тези, които са забременели след асистирана репродукция и накрая дори на тези, които са родили след ин-витро!!! Така че, горе главите, надежда има:):):)
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
*

    Eti76

  • ***
  • 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
Момичета, обявявам още 2 свободни места в тренинг-групата за Пловдив. Втората среща ще е на 23-ти, но след нея няма да можем да включваме нови хора. Ако някой прояви интерес, моля, насреща съм да се чуем или видим преди това:)
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
Здравейте,

има ли я все още тази група за психологическа помощ?