0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
предозиране
« -: Януари 20, 2006, 11:06:50 am »
мъжът ми пие всеки ден по едно хапче "вит.Ц, цинк, вит.Е и фолиева киселина", едно хап4е л-карнитин, и две вит.Е. Включих към тях и отвара от трибулус (бабини зъби), въпреки че докторът не вярва в ползата им.
Та, въпросът ми е, ако сложа и 2 таблетки цигапан в дневното меню, няма ли да се претовари организма му и дали няма да му навредят. Все пак, целта ни е да подобрим спермограмата, а не да умираме млади.
предозиране
« Отговор #1 -: Януари 20, 2006, 11:12:18 am »
Цитат
мъжът ми пие всеки ден по едно хапче "вит.Ц, цинк, вит.Е и фолиева киселина", едно хап4е л-карнитин, и две вит.Е.

aз не разбрах-едно оло две вит.Е пие-защото знам че се пие по едно на ден.освен това защо не прибавиш към бабините зъби и магарешки бодил-едно билково коктейлче да му забъркаш :P
*
предозиране
« Отговор #2 -: Януари 20, 2006, 11:17:32 am »
aз не разбрах-едно оло две вит.Е пие-защото знам че се пие по едно на ден.освен това защо не прибавиш към бабините зъби и магарешки бодил-едно билково коктейлче да му забъркаш :P [/quote]

ще напиша и дозите, но в момента не мога. но, мисля, че са препоръчителните.
Две са витамин Е-тата, за да направи 400 мг, драженцата са 200 мг.  
Магарешкият бодил го свърши, тои не обича коктеили, всичко пие само чисто, затова сега мина на трибулуса. Пак чисто.  :lol:
предозиране
« Отговор #3 -: Януари 20, 2006, 11:31:15 am »
еее щом са 2*200 значи всичко е точно :P
*
Re: предозиране
« Отговор #4 -: Януари 20, 2006, 11:49:05 am »
Цитат на: Kaffee
Та, въпросът ми е, ако сложа и 2 таблетки цигапан в дневното меню, няма ли да се претовари организма му и дали няма да му навредят.

Аз на моят мъж вече два месеца и половина му давам по 2 таблетки цигапан, отделно от витамините и оксибора... Решихме да го пробваме.
На листовката на цигапана пишеше да се дават по 4 таблетки дневно, така че не мисля, че ще навреди.
Моят съпруг пие всякакви неща по 3 месеца и после задължително почива. Последният път направи пауза по-голяма от 20 дни.