Канелони с кайма и домати  
Рали,дай повече инфо за тази рецепта  ,стана ми много итресно
,стана ми много итресно 
Ади много е просто - правиш кайма като за кюфтета, пълниш канелоните, и ги подреждаш в намазнена тавичка. После отгоре ги покриваш плътно с домати нарязани на кубчета - хубаво е да са меки и сочни, че да си пуснат сока, ако не са, доливам със разреден доматен сок на 2/3 от нивото на канелоните. И това нещо го слагам в сгорещена фурна, докато поизври сока от доматите (на моята скапана фурна ми отиват  35 - 40 минутки.
След което Ники опустошава тава, а аз едва едва се класирам  
 
  
 
А, още нещо - обожавам да си правя експерименти с подправките, които слагам в каймата - вчера бях сложила индийско орехче, канела, естрагон (тарос) и риган  

 Сол не й слагам, че ние ядем практически безсолно 
