0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Хормонални изследвания
« -: Декември 01, 2004, 16:52:47 pm »
:smiley_abxb:На няколко места из форума питах за добър гинеколог от Пловдив, та реших и тук да питам дано някой ми отговори.
  :ask:
На тези, които имат моят проблем - СПКЯ, какви изследвания са им правени. Защото на мен само едни хематологични /Hb, Er, Ht, Leuco, MCV, MCHC, Thr, CУE, Левкограма/, за билирубини и подобни разни алати и асати, кръвосъсирване и фибриноген и това е. Не са ми правени никакви хормонални /там разни LH, FSH.../. Макар че като ходих на Тазова ехография във ВМИ Пловдив, на две от ходенията ми се случих на доцент Малинова. Тя каза, че според нея трябва да ми се направят изследвания за хормони, но личният ми гинеколог като му казах това ме изгледа малко скептично и нищо не отговори.
Така че незнам какво да правя.
Все пак опитваме само от година, а пък и допреди това близо 3 години пих Logest, а съм чела, че са нужни от 3-12 месеца, понякога и повече за да се нормализира дейността на яйчниците.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Хормонални изследвания
« Отговор #1 -: Декември 02, 2004, 00:37:13 am »
Чувам за някакъв д-р Даскалов в Пловдив много добри отзиви, ама трябва да потърся координати /утре/.
Хормонални изследвания
« Отговор #2 -: Декември 02, 2004, 17:52:44 pm »
Координатите на доктор Даскалов ги има тук в зачатие, отиди на специалисти и аз ще ходя при него от другия месец. Работи в Торакс. Ето ти координати, аз лично не съм от там и за други лекари незнам.
Пловдив Д-р Васил Даскалов, специалист акушер - гинеколог
Адрес: Пловдив, ул. "Димитър Цончев" №5, Специализирана Акушеро - гинекологична клиника Торакс,
сл. тел. 032/621 620, моб. тел. 098 20 60 05, e - mail drvassildaskalov@yahoo.com http://www.gynbg.com/inside/female_users
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]