0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    more

  • *
  • 37
  • "Това, което не знаеш не може да ти навреди!"
въпрос за Д-р Катерина Билай
« -: Март 12, 2008, 18:02:22 pm »
Здравейте.
Четох за тази докторка,че помагала на всеки и за почти всичко.
Просто искам да знам някой от форума ни посещавал ли я е и какви са Ви впечатленията от нея.
Благодаря Ви
Никога не хвърляй кал!!!Уцелиш или не ръката ти остава МРЪСНА!!!
*
Re: въпрос за Д-р Катерина Билай
« Отговор #1 -: Март 17, 2008, 14:45:52 pm »
Откога стана доктор? 8O 8O 8O Тя беше екстрасенс и гледачка.
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: въпрос за Д-р Катерина Билай
« Отговор #2 -: Декември 02, 2008, 12:28:30 pm »
Хора, моля ви мислете логично!
Няма такъв филм "помагала на всеки и за почти всичко" - недейте така. Знам че надеждата умира последна, ама все пак .... Най-малкото което е, ако това е вярно щеше вече да е я в НАСА я някъде на подобно място та да я изследват специалистите :wink:.
Re: въпрос за Д-р Катерина Билай
« Отговор #3 -: Май 30, 2009, 13:11:25 pm »
Ако човек помисли логично и с чисто съзнание /без предразсъдъци и чуждо влияние/ ще открие истината сам за себе си - дали ще му помогне или не. Доказано е че на подсъзнателно ниво сами си причиняваме понякога неприятностите. Особено в случаите на закъсняла бременност. Не са ли ви казвали "Най-важното е да не се притесняваш"? Мисля, че човек не трябва да е толкова скептичен към неща, които не може да си обясни. Аз мисля да отида при нея скоро и ще споделя впечатления.
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: въпрос за Д-р Катерина Билай
« Отговор #4 -: Май 30, 2009, 13:22:55 pm »
Колко е важно положителното мислене и нагласа, установих на свой гръб. За по-сериозен проблем при това. Така че за това съм напълно съгласна. Но това :
.................. Не са ли ви казвали "Най-важното е да не се притесняваш"? ....
е просто вариант на любимото за много от нас - "успокой се и ще стане". Е в 99 на 100 от случаите не става за съжаление. От сърце ти пожелавам да си от онези единици на които да помогне.
Re: въпрос за Д-р Катерина Билай
« Отговор #5 -: Август 05, 2009, 17:57:43 pm »
съгласна съм с теб, и на мен са ми омръзанли тези приказки. погрешно си разбрала че и аз се успокоявам така. това може да ти го каже само човек, който и представа си няма за какво става дума.
Междудругото ходих при Катерина Билай - върна ни със съпруга ми да ходим на църква, защото нещо не било наред и не получавала никаква информация за нас. Дори не ни взе пари. Трябва да отидем пак, но не знам кога.
Re: въпрос за Д-р Катерина Билай
« Отговор #6 -: Ноември 16, 2009, 13:09:13 pm »
така...здравейте от мене. Само искам да кажа ,че въпросната жена не се казва катерина билай ,а екатерина. Другото нещо ,което искам да споделя е,че е невъзпитано да се говори по на някого адреса без въобще да се знае за какво става вапрос. Трето - жената наистина е доктор и то по ватрешни болести (ако не греша). И четвърто тя наистина е помогнала на адски мн народ,включително на мн известни хора. Не искам да обсъждам найните способности,но мисля и че не е тактично да се казва за хора със способности ,че са какви ли не !!!
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: въпрос за Д-р Катерина Билай
« Отговор #7 -: Ноември 16, 2009, 13:12:13 pm »
Форума предлага опцията "проверка на правописа" преди да публикувате мнение, моля възползвайте се, много е удобно.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: въпрос за Д-р Катерина Билай
« Отговор #8 -: Ноември 16, 2009, 13:19:11 pm »
За каквото и да става "вапрос" няма начин, току що регистриран потребител да ме  убеди в способностите на когото и да е. А и никой тук не я е нарекъл каква ли не. Просто някои споделихме скептицизма си. Ти защо скачаш толкова?