0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    valshebnica

Утре, мили момичета, е началото на може би най-емоционалния месец. Дано вече всички сте обхванати от коледно настроение. Дано и Дядо Мраз или Дядо Коледа ни донесе това което най-много искаме. :)
Хайде тук да си поговорим за това кой докъде е стигнал и кой какво прави  в момента, за да помогне малко на добрия Дядо.
Стискам ви палци на всички и наистина ще сте радвам да пишете.
Ще започна аз: на 20.11. ми направиха втора инсеминация... сега чакам резултати. Този път пия Дуфастон и си слагам Прегнил по схема.... и съответно , не мога да направя тест за бременност, защото резултатът ще е фалшиво положителен от Прегнила. Затова ще чакам ехографската диагноза.
Надявам се този път да стане :D
*
Здрасти :)
« Отговор #1 -: Ноември 30, 2004, 16:55:15 pm »
Наистина идват най-хубавите празници. Много си ги обичам, а след тях идва нещо, което с нетърпение очаквам - продължаваме борбата.
И аз да се отчета:
След неуспешния опит (IVF), който приключи за мен преди 2 седмици вече се възстанових психически и си направих план. Кога какви изследвания ще направя, как ще ги комбинирам с прегледа, надявам се всичко да е наред и да започнем новата процедура в началото на Новата година! Дано този път наистина важи поздрава: "Нова година - нов късмет!".
Стискам ти палци, вълшебнице, в най-хубавия месец да изпиташ най-вълнуващите и красиви моменти и да ни се похвалиш съвсем скоро  :D