0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Гинеколог в София
« -: Февруари 24, 2008, 23:21:50 pm »
Здравейте момичета.

Имам молба към вас. Имам нужда от гинеколог, който да ме поеме от началото на бременността до райдането. От януари съм при нов личен лекар, тя ме прати при дежурния гинеколог в поликлиниката, но той все още не вижда плода, но по думите и по действията му личи не ми вярва че съм бременна.
Моля ви препоръчате ми накой. Бременността ми си напредва и аз имам много въпроси, но няма кой да ми отговори на тях. Закъснението ми е вече 12 дни, имам си и 3 +++ теста.
Аз съм от София.

Благодаря ви предварително за оказаното съдействие.

*
Re: Гинеколог в София
« Отговор #1 -: Февруари 24, 2008, 23:58:25 pm »
От думите ти не се разбира дали търсиш гинеколог, който да работи със ЗК или не. Аз лично през цябата бременност посещавах д-р Мазнейкова и съм доволна от нея. Тя лично, обаче, не работи с касата.
*
Re: Гинеколог в София
« Отговор #2 -: Февруари 25, 2008, 08:49:09 am »
От думите ти не се разбира дали търсиш гинеколог, който да работи със ЗК или не. Аз лично през цябата бременност посещавах д-р Мазнейкова и съм доволна от нея. Тя лично, обаче, не работи с касата.

Иска ми се да работе със здравната каса. В другия вариант ще моля личната да ми пуска изследванията. Смятъм че плащам достатъчно на държавата, нека и тя далпати за мен.

*
Re: Гинеколог в София
« Отговор #3 -: Февруари 25, 2008, 11:29:35 am »
Не искам да те разочаровам, ама за цялата бременност по каса ти се полагат само 2 ултразвука (три при отрицателен резус фактор), 3-4 ПКК и ежемесечно мерене на кръвното. Аз ходих на ЖК в МД и не съм нито доволна, нито недоволна. Дано да намериш добър лекар.
 Ето разгледай какво ти се полага.
Профилактични прегледи при нормална и рискова бременност
*
Re: Гинеколог в София
« Отговор #4 -: Февруари 25, 2008, 12:59:50 pm »
Д-р Праматаров от МД, работи в Полимед до Руски паметник (по ЗК и платено). Не взима скъпо, няма да ти назначи ненужни изследвания с комерсиална цел. Много е внимателен, обяснява всичко. Недостатък е, че в приемните часове се влиза според реда на идване в кабинета и когато има жени преди теб, чакането може да отнеме повече от час. Аз лично не можах да ходя при него, тъй като работя на другия край на града и се спрях на Лазарова от Токуда. Приема само платено (ЖК=15 лв), но винаги ме е гледала на УЗ, последните пъти го замени със запис на тонове. Иначе по ЗК си ходех пак в Токуда, но при Евтимова. Тъй като прегледите при нея бяха много рутинни, пожелах да ходя и при споменатата по-горе Лазарова.
*
Re: Гинеколог в София
« Отговор #5 -: Февруари 25, 2008, 13:04:46 pm »
Мен ме гледат всеки път на ултразвук,мерят ми килограмите също така височината на матката,обиколката,кръвното и нищо не са ми искали досега аз ходя в 25 Поликлиника в Младост 3.Дават си ми болнични дават ми направления за изследвания като аз решавам дали ще ги направя в поликлиниката или на друго място.Не съм платила нито лев.Зависи от лекаря при моя винаги е пълно с народ пред вратата и явно си заслужава обръща достатъчно внимание на всеки чавека и явно не се ръководи от това какво ти се полага по ЗД няма да му се изтърка ултразвука от някои и друг преглед.
« Последна редакция: Февруари 25, 2008, 13:07:11 pm от asi73 »
*
Re: Гинеколог в София
« Отговор #6 -: Февруари 28, 2014, 17:03:47 pm »
Моята бременност проследи д-р Сигридов и напълно бих му се доверила отново. Сега преглежда в кабинет към Клиника Малинов.