0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Мили момичета,
лигавицата на матката ми е само 10 мм на 12 ден от стимулация за ИКСИ.Стимулацията ми е различна като дози и лекарства почти всеки ден.То не бяха Гонали,Менопури и какво ли не още.Док каза че лигавицата не му харесва и това е.Дали на този етап вече можа да пия Виагра?Четох че Бора 82 успяла така или вече е късно?
Какво мислите?Ще има ли пункция при тази лигавица?
*

    misi

  • *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Аз бях на Виагра от първия ден на стимулацията до един ден преди пункцията. Тя не се пие, а се слага вагинално. Знам само, че за пункцията трабва да е чисто, затова и аз спрях виаграта ден преди това.
При мен лигавицата достигна 11 и док каза, че е много добре.
*
Моята лигавица беше по малка и проблем нямаше според док.И аз започнах на Гонал и завърших на Менопур това няма общо с лигавицата ,а с нарастването на яйцеклетките доктора си сменя лекарствата и преценява с кое да се продължи.Кой е доктора ако не е тайна.
« Последна редакция: Февруари 18, 2008, 14:29:16 pm от asi73 »
*
Лигавицата ти не е тънка.Аз правих икси с 12мм в деня на пункцията.До 1-2дни и при теб ще нарастне още малко,но аз знам момичета и с 10мм.,който успяха да забременеят.
Стискам ти палци и не се притеснявай!
*
Не се притеснявай за лигавицата, съвсем нормална е! Моята в деня на пункцията беше 10мм и забременях.
Услех!
*
чЕ КАКВО И ЕРТОВА Е НЙ-ДОБРОТОРТРЯБВА ДА Е МЕЖДУ 8 И 14ММЛ.АЗ ЗАБРЕМЕНЯХ ТОЧНО С 10ММ.ВСИЧКО ТИ Е НАРЕД!УСПЕХ!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*
Лигавицата ти е супер!  :D Още повече, че ще нарастне още малко до трансфера, не се притеснявай!
А Бора82  :D успя с лигавица мноооого малко над 8 мм в деня на трансфера  :D :D
Виаграта, ако се започва - то това трябва да стане заедно със стимулацията, спира се 1-2 дни преди пункцията.
Силно ти стискам палци! Успех!
*
Лигавицата си е супер бе.Кой те излъга че е малка.Даже е идеална.Не е добре да е под 8, не е добре да е и над 14.Така ми казаха поне аз където правя опита сега.Моята беше 11 мм. два дни преди пункцията.После стана 12 и даже ми казаха да не пия Естрофем след това защото нямало нужда.
*
На 12 ден моята беше 8 мм.
Лигавицата ти е много добре.
Успех!
*
Мойта беше 7 мм на 7 ден.Но в момента пия естрофем и се надявам нещата да са добре
*
Мила, стига си се шашкала за всичко! Лигавицата ти е идеална, а и тя ще расте още някой и друг ден! Бъди малко по-спокойна и уверена, ако ти е възможно! Знаеш, че всички тук силно ти стискаме палци и се молим за твоя успех! Прегръщам те!  :crossfingers: :bighug: :goodluck:

*
Мойта беше 7 мм на 7 ден.Но в момента пия естрофем и се надявам нещата да са добре

Лигавицата ти расте правилно.Така трябва. Да отговаря на деня.7 мм.на 7ми ден е нормално. До 12 ден ще стане 11-12 мм. Миналия месец бях писала че лекари ми казаха че така трябва.
*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Да, успокой се и не се натоварвай излишно (ако можеш):)
Моята вчера (на трети ден) беше 3 мм. и док ми каза, да не се тревожа засега всичко е ок.А и тревожейки се едва ли можеш да и помогнещ да нарастне:)
Всички сме с теб:)
*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Преди ин-витро един месец се проследява цикъла,лигавица за да се видят нещата.При мен лигавицата достигна 10 мм и д-р Персенска каза че било добре ако така стане по време на ин-витро е ок.В месеца в който започнахме стимулация за ин-витро,още на 5 ден от стимулация се видя че ненараства добреи няма да стигне 10 мм  и веднага започнахме вягра.Слага се вагинално до дена на до пункция.Лигавицата ми стана 12мм.
10 мм е хубава лигавица! :D
*
Благодаря много мили момичета!Ама съм голямо шашкало!Дано всичко е наред този път.
Д-р Стаменов каза ,че може би пункцията ми ще е в четвъртък или петък и ги докарахме до 6 фоликула май/ДАй Боже/!
Бог да е с нас!
Мойта лигавица на 11 ден беше 8мм и док каза, че е на долна граница, което не много доре,но се надява да порасне още малко. Монго се притесних, защото това е много важно за трансфера, въпреки, че съм отгледала доста добри фоликули по думите на доктора,но вигара не са ми предписвали. Дано да порасне още.
*
А защо до 14мм? Аз мислех, че колкото повече, толкова по-добре, но явно греша. Аз на 8ми ден от стимулацията имах 12мм. Това проблем ли е?
Успех на всички!