0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добър козметик за подмладяване
« -: Февруари 14, 2008, 10:03:22 am »
Здравейте момичета!  :D
Дано не се сметне за реклама, но искам да ви попитам в кои козметични салони ходите, и по-специално за подмладяващи процедури за лице. Аз съм на 37 г. и смятам че трябва да се погрижа за себе си. Кожата ми става все по-суха и чувствителна, на моменти стои леко повяхнала. За малките бръчици да не споменавам. :? Естествено, че специалиста ще прецени какво точно да направи с лицето ми, но ви моля да споделите къде ходите вие и дали сте доволни. Интересуват ме неща като попълване с хиалуронова киселина, мезотерапия и др. процедури за свеж и младежки вид. Предварително ви благодаря!
*
Re: Добър козметик за подмладяване
« Отговор #1 -: Февруари 14, 2008, 10:14:22 am »
Зазолинка, то за такива неща май се ходи не на козметик а на дерматолог работещ в някой разкрасителен център.Аз съм от Варна и знам къде във Варна има такива, но ти не пишеш от кой град си,за да пише момиче от твоя град.
Re: Добър козметик за подмладяване
« Отговор #2 -: Февруари 14, 2008, 10:19:57 am »
От София съм.
И да, наистина става въпрос за козметиче център, в който правят такива процедури. Наясно съм, че трябва да е лекар лицето, което ги извършва. За съжаление, не винаги е така. :( Може би неправилно написах заглавието на темата. :oops: