0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    oganche

  • ****
  • 957
  • Малката ми мацинка
Студийни снимки!
« -: Януари 18, 2008, 12:50:54 pm »
Здравейте, скъпи дами!
След дълго отсъствие аз пак съм на линия. Да не би да си помислихте, че съм ви забравила?! Просто нямах интернет повече от половин година, тъй като бяхме малко "селянки" с бебка, а на село никой не си дава зор. :D
Ние с Вики сме добре, като изключим моментното ми разболяване от грип, което вече отминава. Растем и хубавеем. Малката душичка е кротичка, слушка си мама и много се глези. Е, като заспиваме сме доста кисели и ревливи и нощно време се будим поне 5 пъти я за вода, я за биберон, я за игра...., но не се оплаквам. Почти на 1 годинка сме, но все още не пълзим и не ходим. Седим, въртим се, играем си с играчките, но не давама зор да ходим. Имаме си две сладки зъбчета отдолу и чакаме с нетърпение горните. Явно от това не спим много добре нощно време?! От почти месец сме на детска кухня, която много харесваме. И тъй като наближава рожденният ден на бебка, мама иска да си направим студийни снимки от професионален фотограф. Но нямам никаква идея къде?! Ако някой знае такова фото или е правил такива снимки, ще съм много благодарна да сподели.
Целувки от нас и хубав ден!
« Последна редакция: Януари 18, 2008, 12:52:41 pm от oganche »

Re: Студийни снимки!
« Отговор #1 -: Януари 18, 2008, 13:07:47 pm »
Оганче ,добре си се завърнала! Аз правих такива снимки на Диди като беше на 6 мес(преди Коледните празници)като отидох в най близкото ми фото (в Пловдив). Би трябвало при тази конкуренция вече всяко фото да прави такива.После момичето веднага ги качи в компютъра избрах от кои искам и по колко и си избрах фон ,всичко се прави с фотошоп на компютъра и станаха страхотни! Например Диди беше седнала на най-обикновен пластмасов стол ,а баща и я държеше да не се плъзне ,а на снимките е все едно е седнала върху шейна,фона е заскрежена горичка с падащи снежинки ,като картички са! И другите са много красиви,но ще стане дълго да ти ги обяснявам всички.Имаше различни теми за Рожден ден както е във вашия случай и за много други поводи! Накрая си попитах и за отстъпки ,че поръчахме доста и естествено и такава ни дадоха  :wink: и съм много доволна. Но нали съм голямо заспи забравих да си ги поискам на диск,за мен лично, та това ти го казвам като мой пропуск.  :wink: Успех да направите много и красиви на порасналото ти съкровище,ле ле как лети времето!!!
*

    oganche

  • ****
  • 957
  • Малката ми мацинка
Re: Студийни снимки!
« Отговор #2 -: Януари 18, 2008, 13:30:45 pm »
Бубе, а снимката на "зайчето" в профила ти да не би да е от вашите? :)
Забравих да уточня, че търся фото в София.

*
Re: Студийни снимки!
« Отговор #3 -: Януари 18, 2008, 23:13:30 pm »
Тъкмо тия дни за теб си мислих къде се скри. Ами добре дошла значи :) Вече си в "цивилизацията" нали? Наистина ми липсваше :)
Да нацелуваш онова бонбонче от мен ама много хубаво :)
Re: Студийни снимки!
« Отговор #4 -: Януари 19, 2008, 16:11:30 pm »
Liubomira*,
кажи кое е това студио в пловдив, моля.
*
Re: Студийни снимки!
« Отговор #5 -: Януари 19, 2008, 19:49:10 pm »
Добре дошла,много време те нямаше!
Айде и като направиш снимките ,зарадвай и нас с фотосесията!