0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Eli_

  • ****
  • 516
  • Тъпа и упорита !!!
Моля,по-разбиращите от вас за помощ.Доскоро имах интернет само в къщи,но от няколко дни имам и на работа.Разбира се се изкушавам да влизам в сайта през деня,като открадна някоя минутка,но работя с клиенти и постоянно е пълно с хора,които надничат в монитора ми,пък и нета минава през служебен сървър и незнам какво да правя.Може да ви се струва смешно,но...се чувствам,като крадец.Не смея да си вляза с ника.Засега влизам само в чата,защото ми се струва,че по-немогат да ме засекат и го минимизирам долу и го отварям само никой,като не гледа.Та въпроса ми е ако си влизам с ника дали ще "лъсна" на някой сървър в компютърния отдел ?Не се смейте,ако ме разберат колегите ще ме спукат от бъзик.Така,че ако можете - помагайте !  :oops:  :oops:  :)
*
Как да защитя "личното си пространство" в службата
« Отговор #1 -: Декември 20, 2005, 13:43:13 pm »
По принцип - може. Но ако знаеш само колко обемна е тази информация ...
Не си струва усилията от страна на ИТ - отдела ви.
Трябва да имат специална причина за да те "шпионират" а ти ми се виждаш кротак човек.
Моя съвет е да влизаш с профила си - ако някой реши да те дебне чак толкова няма да има значение дали си с профила си или не.
*

    Eli_

  • ****
  • 516
  • Тъпа и упорита !!!
Как да защитя "личното си пространство" в службата
« Отговор #2 -: Декември 23, 2005, 00:47:00 am »
ТА,благодаря ти за отговора !Всичките ми притеснения идват оттам,че хората много обичат да си врат носа в личния ми живот.Много интересен им се вижда :lol: Та затова,пък и като не съм в час много с ИТ технологиите и си мисля,че някой може да ми гледа сейра ... :lol:
*
Как да защитя "личното си пространство" в службата
« Отговор #3 -: Декември 23, 2005, 08:18:49 am »
И аз се притеснявах от начало, защото знам, че реши ли админа - технически е възможно. Обаче - ако е възпитан човек никога няма нищо да каже, а нека посмее да ме пита какво правя на този сайт :) Имам си готов отговор. Няма да си намери място от срам :) Освен това трябва да е психически не наред да следи кой какво гледа в нета във всеки момент...