0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Билки за миома
« Отговор #20 -: Януари 05, 2015, 00:14:53 am »
От къде си го купувате това Алое??? Аз се прибрах от USA и реших, че няма нужда да го мъкна по самолетите  и че  тук в БГ ще си купя, но цените са супер завишени. В крайна сметка си го поръчах пак от където си го купувам в Щатите , само дето ще трябва да чакам 2 седмици да пристигне.
Благодаря за информацията, жива и здрава. :)
Re: Билки за миома
« Отговор #21 -: Септември 09, 2017, 12:01:09 pm »
Здравейте момичета!
Искам да попитам тези от вас, които са пробвали билколечение на миома, възможно ли е билките да усилят цикъла?
Пих 15 дни отвара от конопено семе предния месец, но този месец цикълът ми, който винаги е бил обилен, е още по-силен. Възможно ли е да има връзка с кон. семе?
Пробвам билколечение, т.к. д-рът каза, че засега не е за операция, иска ми се да опитам нещо до следващия преглед. След това смятам турта да пробвам/но някъде четох, че и тя усилвала цикъла/. Също рецептата с алое, мед и вино. Не зная дали ще помогнат, но все пак да пробвам.
Re: Билки за миома
« Отговор #22 -: Септември 09, 2017, 21:36:17 pm »
Здравей С.Донева
Не мога да ти дам съвети относно билките.Купих си такива,но така и не ги пробвах.
Първият ми възел за 1 година беше станал 4-5см,премахнах го лапароскопски.Когато откриха втория направих експеримент,като спрях млечните продукти.Има теория,че при някой жени млечните продукти карат организма да произвежда повече естроген (повечето миоми са естрогенозависими),но това до колкото знам не е при всеки.За да разбера дали е така при мен спрях млечните продукти за 20 дни и наблюдавах тялито си (колко често ходя по голяма нужда,усещането на стомаха,кожа,коса и тн),след това ги включих пак за 20 дни.При мен имаше разлика и така реших да ги спра .Преди да направя тази крачка млечните продукти придъстваха в менюто ми минимум веднъж на ден,минах на 1-2 пъти месечно,накрая дори не ядях.За една година възела беше пораснал с 1 см(от 1 беше станал на 2).След това беше ин витро процедурата ми.В първите 3м от бременноста ми стигна до 3 и малко.По време на секциото не можаха да го открият,на първия преглед след раждането също не се видя нищо.
Нямам представа дали експеримента с млечните продукти е помогнало да не порасне колкото първия или е просто случайност,но ако си тръгнала в посока алтернативно  лечение не ти пречи да пробваш или да прочетеш нещо в тази насока.
Re: Билки за миома
« Отговор #23 -: Септември 10, 2017, 09:13:10 am »
Благодаря ти много за отговора.
Мога да опитам с мл. продукти. Но ако съвсем се спрат, нали са и източник на калций, тогава как ще си го набавя организмът? Може би таблетки да се взимат.
Re: Билки за миома
« Отговор #24 -: Септември 10, 2017, 09:26:43 am »
Храни като бадеми,броколи,бял фасул,бамя и др.съдържат калции.Може да се набавя с тях,ако пък притеснението ти е голямо относно калция можеш да заместиш вместо краве с овче или козе,да са от по-малки ферми или домашни,за да може процеса на озряване да е завършил (това не е гаранция) и просто да ги приемаш по-рядко.Или просто да си вземеш таблетки за някакъв период.
Re: Как стопих миомата!
« Отговор #25 -: Юли 07, 2018, 14:53:52 pm »
Здравейте момичета  :) ! Аз съм нова във форума,но искам да ви споделя и да помогна на други  жени да стопят миомата. Имах 6см.миома преди 18 дни.Сега е 2см и до края на месеца трябва да е изчезнала напълно,ще пиша допълнително към края на този месец. И така,купуваме 3 пакетчета медицинска дъвка от аптеката,стриваме ги на прах в една купичка ,добавяме 9суп. лъжици мед и разбъркваме,това е.Пие се  само 3 дни ,сутрин,обед и вечер по 1лъж. преди хранене на гладно.Аз успях да стопя тази гад - миомата .!!! Успех и на вас,защото е ненужно да лягаме под ножа след като има толкова добър билков лек!
Re: Билки за миома
« Отговор #26 -: Август 01, 2018, 22:14:58 pm »
По каква схема се приема тази смеска от мед и медицинска дъвка? В някакви определени 3 дни от месецния цикъл ли се взима?