0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Болки в долна част на корема
« -: Ноември 29, 2005, 10:40:57 am »
Здравейте!
Вече втори месец, нещо не се харесвам графиката и около 28 ден започват да ме болят корема и кръста все едно ще ми дойде.Миналия месец ми дойде  чак на 35 ден, този чакам. Този месец изобщо не усетих овулацията /обикновенно я усещам ясно/, гърдите не ме болят, а това не ми се е случвало.Какво става? Притесних се сериозно!
Благодаря и приятен ден!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2005, 10:48:55 am »
Пробвай с тестове следващият цикъл.
« Отговор #2 -: Ноември 29, 2005, 11:04:54 am »
Ами видях ти и за предишния месец, в който си мерила БТ. Според мен и в двата нямаш овулация. А те гледам че имаш отбелязани някакви положителни ову тестове. Защо не идеш в следващия цикъл на една контролна фоликулометрия. Имам чувството, че си ПКЯ.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
« Отговор #3 -: Ноември 29, 2005, 11:16:30 am »
Само на мен ли ми се струва, че този месец е имала овулация, е малко късна на 21 ден, но това поне обяснява идването на цикъла на 35 ден. Не че съм специалист и наистина ову се доказва с УЗИ ама все пак... :wink:
« Отговор #4 -: Ноември 29, 2005, 11:26:36 am »
Стефи постави една линия за овуто. Да наистина има хубав скот от 0,4 градуса, но на следващия ден температурата пада под. Но такива скоци тя има няколко пъти в месеца, а ако не са подкрепени от една що годе поддържаща се температура след това, каква овулация е?!

малко офф: Требе нещо да се измисли на тези графики - трябва някаква линия да се появява или върховете да са в друг цвят. Например ако предположим че овуто е над 37,1 всичко от тази стойност на горе да е в друг цвят и така ще може да се вижда, кога температурата пада под. Това е само предложение и не знам дали е осъществимо. :roll:

*
« Отговор #5 -: Ноември 29, 2005, 11:34:21 am »
Цитат на: wassilena
Стефи постави една линия за овуто. Да наистина има хубав скот от 0,4 градуса, но на следващия ден температурата пада под. Но такива скоци тя има няколко пъти в месеца, а ако не са подкрепени от една що годе поддържаща се температура след това, каква овулация е?!

Да права си, тя подържа доста висока температура почти през целия цикъл с няколко спадове. Но това на 21 ден ми се видя добре, защото след 2-3 дни пак пада до 36.8, но все пак разликата остава с 0.3... Абе незнам, аз много, много не вярвам на температурния метод. При мен графиката беше като кардиограма през 3-те месеца, когато мерих, а иначе с узи се доказваше ову???
Така че най сигурно 2-3 м. да направи проследяване с УЗИ.
« Отговор #6 -: Ноември 29, 2005, 13:51:04 pm »
и аз мисля 4е е добре да направиш тестове за ову,или най - добре да отидеш на фоликуметрия.поне така ще се види има ли я и кога е най то4но.
*
« Отговор #7 -: Ноември 29, 2005, 14:00:43 pm »
Благодаря Ви!
 Ще си направя УЗИ, но може ли да ми обясните защо ме боли корема.Цяла нощ ме боля много весе едно ми идва, но все още нищо и вече не ме боли. И миналия месец беше така.
« Отговор #8 -: Ноември 29, 2005, 14:08:27 pm »
ми аз лично немога да гадая а и няма как да позная и да искам:)по-добре се консултирай с лекар за тази болка, Сара.
« Отговор #9 -: Ноември 29, 2005, 14:38:50 pm »
Цитат на: sara
Благодаря Ви!
 Ще си направя УЗИ, но може ли да ми обясните защо ме боли корема.Цяла нощ ме боля много весе едно ми идва, но все още нищо и вече не ме боли. И миналия месец беше така.

Ами може въпреки всичко да си бременна  :D , което ти пожелавам. Но наистина, най-добре го обсъди това нещо с наблюдаващия те гинеколог!

*
« Отговор #10 -: Ноември 29, 2005, 21:58:45 pm »
А възможно ли е да има бременост, при полужение че температурата й пада под 37 градуса.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #11 -: Ноември 29, 2005, 23:55:20 pm »
не е задължително при бременност да поддържаш такава температура- всяко тяло си има особенности. Аз например в нормално състояние съм с телесна температура 35.8- или както се изразява моя мил съпруг- "Казвам ти аз че си влечуго, ама не ми хващаш вяра"  :evil:  :evil:  :evil:  Така е и с БТ-то ми- доста е ниско и рядко стигам 37 градуса. Дали да не си помисля, че няма начин да забременея, като ми е такава ниска температурата  :wink:  :wink:  :wink:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #12 -: Ноември 30, 2005, 17:43:24 pm »
Скъпа Сара,
Мисля, че момичетата добре са те посъветвали да си направиш фоликулометрия - това е най-сигурния начин за доказване на ову.
Колкото до въпроса ти какво и защо те боли - можем само да гадаем.
Мога да споделя при мен на какво се дължат подобни болки, което не е задължително да е същото при теб: та мен ме боли така и ми закъснява по няколко дни, когато съм образувала фоликулярни кисти през съответния цикъл. Температурата ми тогава също доста варира, а тестовете за овулация показват две черти, но в действителност овулация няма.
Дано при теб да няма проблеми :D  :D  :D
Намерихме нашето синче.