0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: билки за лечение на намален яйчников резерв
« Отговор #20 -: Февруари 05, 2008, 20:40:45 pm »
Аз за белия равнец съм чувала, че е грях жена да го види в полето и да не си набере. Именно защото помага за доста неща.
*
Re: билки за лечение на намален яйчников резерв
« Отговор #21 -: Февруари 06, 2008, 06:59:23 am »
Туто Бене, не се връзвай на истерички дето се пукат по шевовете от злоба и агресия,обиждат наляво-надясно и друго не знаят.На тях целия свят им е виновен и тъп, а те са най-умните. Сори за спама ама не може Туто Бене да напуска форума заради някой си, а тоя някой си да има само обидни и агресивни мнения,без модовете да вземат мерки.Във форума сме да си помагаме а не да ни изнервят още повече. :x
Re: билки за лечение на намален яйчников резерв
« Отговор #22 -: Февруари 24, 2008, 19:42:21 pm »
Пия белия равнец втори месец. Не съм почувствала някакви негативни влияния, само дето цикъла ми се скъси. Идва ми 3 дни по-рано вече втори месец.Не знам дали може да е от него. Притеснявам се защото съм със съмнение за преждевременно намаляване  на яйчниковия резерв, а един от показателите е точно скъсяването на цикъла.
Ще продължа да го пия до средата на април и май месец живот и здраве започвам стимулация при д-р Владимиров.
Дано белия равнец ми помогне за повечко и по-качествени яйцеклетки  :wink:

Re: билки за лечение на намален яйчников резерв
« Отговор #23 -: Март 07, 2008, 14:35:50 pm »
   LH     21.42mIU/mL,  FSH    35.67mIU/mL,  Estradiol  82pg/ml, hTST1.295 uIU/mL
   Free T4     1.01ng/dL,  FT3   2.42pg/ml,  Toxo M 0.194 Index  NEGATIVE
   Anti-TRO 4.6IU/mL,  Anti-Tg  32.6IU/mL,    Prolaktin     11.44  ng/mL
Aко може някой да ми каже при тези изследвания има ли надежда , билка и др.На 40г.съм.
Ясно е - намаляващ яйчников резрев.
*
Re: билки за лечение на намален яйчников резерв
« Отговор #24 -: Март 07, 2008, 16:08:25 pm »
На кой ден от цикъла са правени?
Re: билки за лечение на намален яйчников резерв
« Отговор #25 -: Март 07, 2008, 17:12:55 pm »
На петия.
Re: билки за лечение на намален яйчников резерв
« Отговор #26 -: Юни 14, 2017, 20:49:57 pm »
Много добре знам, че яйцеклетките са краен брой и не е нужно някой да ми го казва, но има случаи когато помагат тези билки. Това за яйчниковия резерв го знам мнооого отдавна и просто не е нужно да ми даваш разяснения по въпроса, защото съм доста навътре в нещата. И пак повтарям, че голяма част от статиите в този сайт съм ги превела аз и имам принос в създаването на сайта, а това означава, че съм изчела почти всичко по всички въпроси в този сайт и едва ли ми казваш нещо ново.. Звучиш ми неприятно и заядливо. Аз съм със седем инсеминации и 6 иксита и просто опита ми е огромен. Естествено, че жена с много високо фсх и пълна липса на цикъл няма как да постигне някакъв успех с билки и стимулация, но има жени, при които има смисъл. Не искам да се заяждам, а просто да помогна. Искам само да кажа, че от билките за забременяване(аз си ги взех от Поп Богомил-София) се вдига фсх и на мен специално ми повлияха доста зле и съжалявам, че воъбще ги пих. Мисля, че стимулират много и ефекта после е обратен-реакцията при стимулация е много зле(мисля, че не само при мен е така и друго момиче се беше оплакало). При белия равнец ефекта е повече яйцеклетки и той също влияе доста добре при обилна менструация и болки. Най-добре ми повлия равнеца и просто сега, ако ме попитат не бих пила билки за забременяване в никакъв случай. А равнеца се пие 2,3 месеца и се почива и в никакъв случай не се прекалява с дозата.