Падат се 21,22 и 23 ден.Не знам точно какви, но днес ми каза д-рката, че ще пуснем още три бр. хормони /след като ги направим тия 3 бр/ Които обаче ще се правят в 1,2 или трети ден от цикъла.
Ходих да ме видят с УЗ.В момента ми е назрял фуликула и е 1.8 см, което било мн. добре! Очаква се утре или в другиден да е ПИКА /да се пукне/ Даже ми дадоха и снимката:) Утре ,а и по натам де ще го следя с тестовете:)
Също д-рката ми каза, че ако хормоните са ми в нормите и вс. е наред спираме с изследванията.Че нямало повече какво да се изследва:)
Стар, някои неща доста объркано си ги написала и нещо може би не разбирам правилно.
Значи.
Повечето хормони се изследват на 3-5 ден от началото на цикъла.
Обаче зависи кои точно. Други хормони се изследват в други дни на цикъла. Те дават информация за други неща.
НИе тук, за да преценим, дали правилно или не са ти назначили дадено изследване ( и понеже не сме лекари)... е важно да се дава някаква конкретна информация.
В тази област на хормоните има много "зависи", много "ако".
На 21-22 ден от началото на цикъла, обикновенно се изследва прогестерон. По неговите стойности се преценяват разни неща, ама сега е рано да говорим.
Може би освен прогестерона, ще ти пуснат и някои от хормоните които няма значение в кой ден от цикъла се изследват. Има и такива.
Така, че за сега поне, лекарката ти назначава нужните изследвания на правилните дати.
По-добре напиши кои хормони имаш изследвани до сега, и на кой ден.
И обикновенно разпитвай лекарката за това какво и как е намислила да се изслева.
Успех и хубави резултати от изследването ти пожелавам.