0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
цветна снимка.
« -: Ноември 14, 2005, 08:53:35 am »
Здравейте.
Миналия месец се разбрахме с генеколога ми да направя цветна снимка.А после при мъжа ми се откри варикоцеле и ще се оперира скоро.Аз се чудя да си правя ли.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: цветна снимка.
« Отговор #1 -: Ноември 14, 2005, 10:18:15 am »
Моят съвет е да я направиш. Това че при твоето момче се е открил проблем не изключва вариант и при теб да има такъв. Разбира се не ти го пожелавам дано всичко е наред, но за да си сигурна трябва да направиш снимката. Не се притеснявай не боли толкова колкото може би си се наплашила.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
цветна снимка.
« Отговор #2 -: Ноември 15, 2005, 11:07:52 am »
Silvanchence, че боли, боли  :( ! Ама не е болка за умиране, търпи се! Още повече като приключи  :wink:
Процедурата не е продължителна и като знаеш защо го правиш, стискаш зъби!
Иначе е добра идея да я направиш, да знаеш, че си отметнала тая грижа!
Стискам палци! Пийни си нещо болкоуспокояващо преди да отидеш за снимката - много от момичетата тук са го правили, е, аз не де! Че не знаех  :cry:
Успех, мило Силванченце
*

silvanchence

• 1971
цветна снимка.
« Отговор #3 -: Ноември 16, 2005, 08:51:32 am »
Благодаря ви.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

silvanchence

• 1971
цветна снимка.
« Отговор #4 -: Ноември 17, 2005, 08:43:36 am »
До кой ден се прави.А защо не се прави след втората половина.

09.04.2009 г.
*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
цветна снимка.
« Отговор #5 -: Ноември 17, 2005, 08:54:35 am »
Ами не се препоръчва през втората половина защото ако има нещо /бебе/ нали се сещаш, че може да стане фал. Имаше и още нещо ама сега нещо немога да се сетя :oops:  Ще потърся
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
цветна снимка.
« Отговор #6 -: Ноември 17, 2005, 09:35:20 am »
а ако няма как да има бебе-може ли да се прави във втората половина от цикъла или пак не?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
цветна снимка.
« Отговор #7 -: Ноември 17, 2005, 09:42:54 am »
Може, обаче е по-добре в първата, защото лигавицата на матката е по-тънка.
*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
цветна снимка.
« Отговор #8 -: Ноември 17, 2005, 10:30:11 am »
Цитат на: Lali
Може, обаче е по-добре в първата, защото лигавицата на матката е по-тънка.

Ей Лали отприщи мисълта ми  8)
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
« Отговор #9 -: Януари 04, 2006, 18:34:28 pm »
Цитат на: silvanchence
Здравейте.
Миналия месец се разбрахме с генеколога ми да направя цветна снимка.А после при мъжа ми се откри варикоцеле и ще се оперира скоро.Аз се чудя да си правя ли.
Здравей :wink: Значи моят савет е да направеш.Много зависи дали са проходими.За съжаление  :cry: моите не бяха затова не осетих болка.Но след като се подложих на операция и ги отпушиха после цветната снимка беше много болезнена затова преди това пийни нещо.Много зависи как са ти трабите за бебе.Успех :wink:
« Отговор #10 -: Януари 07, 2006, 22:50:21 pm »
Здравейте
Има нещо,което не мога да си обясня.
Повечето ми съученички страдат от стерилитет по различни женски  причини.
Току-що разбрах ,че 4ри от тях след 6-7 годишна борба ,са забременели по естествен път до 3 месеца след направена цветна снимка.
Някой може ли да ми обясни този феномен?
цветна снимка.
« Отговор #11 -: Януари 07, 2006, 23:00:20 pm »
Възможно е. Цветната снимка разресва власинките в тръбите/не се сещам името вмомента/, които спомагат придвижването на сперматозоидите, както и се говори, че помагат при леко запушени тръби  :roll:
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

цветна снимка.
« Отговор #12 -: Януари 07, 2006, 23:15:51 pm »
Разрошва ги, и наистина тазчиства пътя течността.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
цветна снимка.
« Отговор #13 -: Януари 15, 2006, 10:41:06 am »
да, и на мен док ми каза, че сега ,след хидротубацията, шансовете са много добри.Един вид тръбите са стимулирани / така да се каже / :)

Да знаеш , че ако се наложи да ви правят инсем или друго, тръбите трябва преди това да са проверени.Така че не отлагай това изследване.Обаче защо не си направиш хидротубация , вместо цветна снимка
*
цветна снимка.
« Отговор #14 -: Януари 17, 2006, 17:33:28 pm »
Здравейте :D Одавна не съм влизала в сайта и съм изпуснала доста неща :) Започнах да ходя при д-р Стаменов и той ми назначи цветна снимка.Първо искам да кажа,че ми предписа болкоуспокояващи свещички за манипулацията.Обясни ми,че се прави на 6-7-8 ден от менстуацията.Сега съм в очакване дали е станало чудото или ще правим снимка.Стискайте палци за първото :D а за второто дано всичко е наред 8O
цветна снимка.
« Отговор #15 -: Януари 17, 2006, 18:57:33 pm »
прави се от 8-10 ден на менструацията
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
цветна снимка.
« Отговор #16 -: Януари 17, 2006, 18:59:01 pm »
Правилото е да има два чисти дни, но не по-късно от 12-я ден.
*
цветна снимка.
« Отговор #17 -: Април 07, 2006, 12:58:46 pm »
Здравейте! Искам да се похваля с резултат от цв. снимка! :D
Днес си я направих!

Всичко е суперско! ПЕРФЕКТНО!!!!Това ме радва!
Само, че искам да попитам, понеже ми назначиха изследване за хурмони към 18.04.2006 Ако хурмоните са в норма и всичко и при тях е наред, следва ли още някакви изследвания да си правя?
В момента си следя ову чрез тестове. Надеждни ли са тестовете за проследяване на ОВУЛАЦИЯТА?
Предварително благодаря за отговорите!
ОБАЧЕ ЦВ. СНИМКА........БОЛИИИИИИИИ!ХЕМ ПРЕДИ ТОВА ПИХ ОБЕЗБОЛЯВАЩИ И ПАК СИ МЕ БОЛЕШЕ,АМА СЕГА СЕ ПОНАДРУСАХ С ОЩЕ ТАКИВА!ХААААААААААА! :lol: Поне да ми мине съвсем:)
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
цветна снимка.
« Отговор #18 -: Април 07, 2006, 13:10:14 pm »
Здравей Стар,
поздравявам те за хубавия резултат от цветната снимка, мен не ме боля, така че това не е задължително.  Аз също си следя овулацията с тестове (ползвам Клирвю, малко по-скъпички са от другите и не включват тест за бременност, но мисля, че са най-точни).  При мен отчитат правилно (доказано и с проследяване на ултразвук, като изключим последния месец, когато не съм ходила на УЗИ и теста ми отчете с два дни по-късна ову от друг път, но това може и да е случайно така).  Не може да се разчита на тестове за овулация при СПКЯ.  Без да се обиждаш, хормони се пише с "о", а не с "у":), аз също правя грешки, не се засягай.
Желая ти успех
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

Anonymous

цветна снимка.
« Отговор #19 -: Април 07, 2006, 13:17:25 pm »
rally_g!!!!!!

Ми то от бързане..хи-хи!Даже тоя път нямам чак толкова правописни грешки, иначе щото все бързам.....Лелееееееее чак аз не си разчитам :lol:  те днес искаха да ме гледат за с УЗИ за ОВУ, веднага след снимката, авма толкова ме болеше, че се ометох набързо.И без това се очаква да е Утре или в другиден.Ми много ме болеше.Едвам се закарах до вкъщи и хич не ми се искаше още нещо да ми правят :cry:  А ако всичко си е наред с хоромните и овуто, трябва ли още нещо да правя?Някакви други изследвания?