0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мнение за Професор Пранчев
« -: Ноември 22, 2007, 17:15:54 pm »
Здравейте,ако някой има мнение за Професор Пранчев от София..моля да сподели каквото и да е то..Благодаря!
Re: Мнение за Професор Пранчев
« Отговор #1 -: Ноември 22, 2007, 20:14:43 pm »
От личен опит:
Не стъпвай при този! Ако вече си го посещавала... :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross:
бягай бързо.

P.S. Сега се сещам, че можеше да включа голяма част от изказванията му в темата с бисерите.

lb2f
Re: Мнение за Професор Пранчев
« Отговор #2 -: Ноември 23, 2007, 08:59:32 am »
Здравейте...е за бисери без коментар аз бях при него и още ходя де..ама първото ми посещение при него доста ме стресира..аз съм с един бъбрек по рождение..и щом ме видя...репликата му беше такажа....Неможеш да си имаш дете с един бъбрек отиваи да си осиновяваш..в интерес на истината е доста груб..не исползва никаква апаратура ръсчита само на ръцете си..и незнам  8O
Re: Мнение за Професор Пранчев
« Отговор #3 -: Ноември 23, 2007, 09:38:12 am »
Значи нищо не се е променило  :lol:
Когато аз ходех (по гореща препоръка от приятелка) също нямаше апаратура. Почти всяка пациентка е със раничка на шииката и той я гори с токови импулси. Много неприятна процедура, защото те качва на стола и седиш така, докато в кабинета се разхождат други пациенти  8O.
Късметлийките без ранички са за нагревки. Има уред, който е панацея за всичко различно от раничка. Прилича на вибратор с жица  :lol: Та с него, по думите на професора, той лекуваше дори ендометриоза  :lol:
Според това светило, на мен нищо ми нямаше. А правех киста след киста. На последната спукана киста ме изпрати в Пирогов с диагноза бъбречна криза  8O. Посмяха ми се там, а аз, колкото и да съм тъпа и упорита се отказах окончателно от услугите на професора.
Години по-късно разбрах, че там спекулумите се стерилизират с четка под течаща вода  :x А толкова бях учудена, че ми се появиха гъбички тогава  :x Пак добре, че само с гъби се отървах.
Сериозно ти говоря, не стъпвай повече там!

lb2f
*
Re: Мнение за Професор Пранчев
« Отговор #4 -: Ноември 23, 2007, 11:02:49 am »
о, бягай бързо от този човек. лежах в МД бременна 9м и го викнаха за консулт.просто не знаех какво ме чака, иначе щях да подпиша,че отказвам прегледа и консулта с него.близо 7-8 мин на гинекол. стол изкарах във викове от грубия преглед, започнах да кървя, разревах се и едва се домъкнах в стаята си.2 дена кървях и имах болки.коментар на акушерката от етажа - тоя професор така бърка, че все едно бебето ще му проговори :x. да не говорим, че е много далеч от понятието ХИГИЕНА И СТЕРИЛНОСТ.
а за разчитането на ръцете, и проф.Карагьозов преглежда само така, но е на светлини години от Пранчев.е не само така, но да кажем 90%.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
Re: Мнение за Професор Пранчев
« Отговор #5 -: Ноември 23, 2007, 14:46:57 pm »
Здравейте,благодаря за отговорите..добре кажете ми проф.Карагьозов каде да го намеря или пък някои добър лекар... наистина имам нужда от добър генеколог..както казах с един бъбрек сам..и ми трябва добар генеколог..не да ми казва, че немога да съм майка а да ми помогне да стана...с кого и да съм говорила всеки казва  няма проблем да стана майка ..просто трябва да съм постоямнно под наблюдение и във сигорни ръце...тези ръце каде да ги намеря :(....Благодаря :(
*
Re: Мнение за Професор Пранчев
« Отговор #6 -: Ноември 23, 2007, 15:14:08 pm »
Здравей!
И аз да подкрепя момичетата като също напатила се от този "професор"... Как не са му забранили да практикува още - не знам 8O
Не се впечатлявай толкова от титлите пред името, защото не винаги "професор" или "доцент" са уплътнени със съдържание за съжаление. Според мен трябва да намериш добър акушер гинеколог за проследяване на евентуална бременност, освен ако нямаш данни и за проблем със самото забременяване. Бих ти препоръчала д-р Виолета Димитрова - работи и в Майчин дом, и в МЦ Фемина.


Re: Мнение за Професор Пранчев
« Отговор #7 -: Ноември 23, 2007, 20:05:37 pm »
Много да извиняват лекарите, но те са професори и доценти само на студентите си, за нас са само д-р едикой си. Това че преподават, не значи че са добри лекари. Но не означава и обратното, разбира се.
Re: Мнение за Професор Пранчев
« Отговор #8 -: Декември 22, 2014, 13:11:02 pm »
Лееееелееее !!!!!
Изчетох всичко което сте писали за този професор Пранчев и направо се стресирах!
Аз в момента ходя при него. По-точно ходила съм веднъж.

Много ви моля дайте ми препоръка за ДОБЪР гинеколог!!!
Re: Мнение за Професор Пранчев
« Отговор #9 -: Април 20, 2015, 00:51:53 am »
Изключително болезнени и травмиращи прегледи прави, направо нетърпими. На всичкото отгоре си е грубиян.