Благодаря за бързия отговор
подозирах, че ще има нещо такова, става въпрос за клиниката по стерилитет, изчерпания лимит и приключилия прием
. Значи аз имам записан час при д-р Стаменов за м. юни 2008г. Съдейки по това и думите ти "Догодина, ако касата пак отпусне средства, приемът по всяка вероятност ще започне някъде февруари месец.", стигам до извода, че отново ще изпусна всички срокове. Иначе съм от Свиленград. Нямах намерение да подавам документи за НЗОК, предвид това, че одобрените семейства са много нисък % от всички подали, а и с моя късмет..., но тази сутрин ми попадна статия в 1 регионален вестник "Правят център за Ин Витро в Свиленград", в която пише, че това е по предложение на Фондацията "Искам бебе" и ще се събират средства за финансиране на бездетни семейства. Незнам до колко е вярно това, което пише, но до колкото разбирам, шанс да получат някаква финансова помощ имат тези, които са одобрени от касата. А за нашето, както и за много други семейства в страната е трудно събирането на средства само за 1 опит IVF, а да не говоря, ако той се окаже неуспечен, че може би трябва да се откажем от този начин да имаме бебе.