0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: "ReproBioMed"
« Отговор #40 -: Декември 10, 2008, 16:23:20 pm »
Много съжалявам, че си минала през това. Ужасно е да видя, че 2.5г. след като избягах от там нищо не се е променило. Надявах се, че ще останат без пациенти, но явно все още има хора, които да тормозят тези бездушници.

Не се отчайвай, слава богу има и лекари с душа и сърце! Успех!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*
Re: "ReproBioMed"
« Отговор #41 -: Декември 10, 2008, 17:05:39 pm »
stefanny, съжалявам за това, което си преживяла! Най-искрено ти желая опитът ти да е успешен, въпреки всичко! Искам да те попитам нещо, пункцията с пълна упойка ли ти я правиха и преместиха ли се в новата клиника или са още в апартамента?

Re: "ReproBioMed"
« Отговор #42 -: Януари 01, 2009, 22:30:53 pm »
Здравейте,
Първо искам да ви честитя новата 2009 година и да ви пожелая много здраве,щастие,късмет и усмивки.
Аз съм пациентка на МЦ"Репробиомед" от година и 8 месеца.Направила съм два опита ин витро там, от който вторият успешен.Въпреки ,че не се получи от първия път аз не се отказах.Също така знаех ,че ще направя втория си опит пак в този медицински център тъй като бях много доволна от отношението, сериозността и професионализма с който се подходи към моя проблем, за което искрено искам да благодаря на доктор Табакова и доктор Николов.
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: "ReproBioMed"
« Отговор #43 -: Януари 04, 2009, 16:53:37 pm »
Цвети не го приемай лично ти явно си една от единичните случаи доволни от обслужването в този център. Радвам се че при теб все пак всичко е приключило добре и успешно.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!