0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Мнение за д-р Пламен Димов
« Отговор #20 -: Юни 30, 2010, 17:15:01 pm »
Здравейте, момичета!

Може би късно се включвам и по - специално за лапароскопията на bobetoo, но аз лично съм страшно доволна от д-р Пламен Димов. Имах 2 лапароскопии при него, всичко мина бързо, безпроблемно, за 5 дни се чувствах супер, като за след оперативна интервенция. Първата лапароскопия беше по спешност и в този ден д-р Пламен Димов бе дежурен в болницата, та това бе първата ми среща с него. Това е лекар, който наистина знае какво прави и си разбира от работата, аз 7 години се борих с безплодие, той бе лекарят, който ми обърна необходимото внимание, за да си реша проблема и сега съм една щастлива бременна жена. Да прегледите му не са евтини, но си заслужава, а за 2-те лапароскопии не ми е искал нито стотинка повече, отколкото е ценоразписа на болницата.
В крайна сметка всеки сам би трябвало да си изгради мнение за един или друг лекар, моето е че д-р Пламен Димов е професионалист, лично на мен ми помогна.

Re: Мнение за д-р Пламен Димов
« Отговор #21 -: Ноември 13, 2011, 20:57:30 pm »
Здравейте момичета , и аз не останах с добро мнение за доктор Пламен Димов като човек, като лекар не мога да кажа много ,защото го посетих само веднъж.Оказа се ,че ми е наговорил куп лъжи за предишния ми лекал - много некоректно.