0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
при донорските инсеминации обикновено са ползва замразен материал не по други причини, а защото донорът не дава спермата непосредствено преди инсеминацията.
то затова се казва "донорска банка". спермата се съхранява и чака някой да я поиска. няма таймиране на процеса.
вярно е, че при замразен материал успеваемостта е малко по-ниска, но това зависи от конкретния организъм. при някои мъже, след замразяване и размразяване, преживяемостта на сперматозоидите е много ниска, при други - няма фрапираща разлика.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Мен дори ме посъветваха след едната инсеминация на следващия ден да правим секс за да не знаем дали е станало по естествен път или чрез инсеминацията.
*
Марби , здравей , поздравления за хубавата новина! Пожелавам ти една щастлива бременност. Може ли да ми кажеш къде забременя с донорско инсе...аз ще го правя при д-р Сариев във Варна , стимулацията ми е с клостилбегит. Замразен ли материал ползвахте ? Във форума прочетох , че с пресен материал има опасност от заразяване.
Инсето ми е правено в 1АГБ"Света София" бившата Тина Киркова при д-рЙорданов.Стимулацията ми беше също с клостилбегит,но с пресен материал,знам че това е доста голям риск и въпреки тава се решихме със съпруга ми.
Здравей те на всички,благодаряви за изчерпателните отговори,сега ще ви кажа секс може да се прави даже се преповъчва от лекарите,но ако жената взема вагинално Utrogestan(утрогестан) не се препоръчва секс 14 дни,това е от мен.Успех на всички.
А има ли резултат?
Вече са минали 13 дни от инсето, не сте ли правили тест?
Дано слънчо огрее и моят дом ...
Здравей symphony* тест неможе да се направи докато се бие прегнил защото той влияе на организма и чак когато се спре след може да се направи тест сега и на правиш ще показва различни резултати.
Здравей symphony* тест неможе да се направи докато се бие прегнил защото той влияе на организма и чак когато се спре след може да се направи тест сега и на правиш ще показва различни резултати.

А, да, тогава стискаме всички палци, дано се е случило чудото.
Дано слънчо огрее и моят дом ...
*
На кръвния тест нямада повлияе. :D Стискам палци.


"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери