0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Компютърно пространство 2004
« -: Октомври 14, 2004, 14:23:07 pm »
Официалната церемония по награждаването на победителите се състоя на 12 октомври (вторник) в зала 10 на НДК. Събитието бе открито от Президента на Република България г-н Георги Първанов. Специални гости на церемонията бяха министърът на финансите г-н Милен Велчев, министърът на образованието доц. Игор Дамянов, заместник председателят на народното събрание г-жа Камелия Касабова и заместник министърът на младежта и спорта г-н Феим Чаушев.

Събитието беше внушително за моите представи. Форумът се проведе за 16 - ти пореден път. В конкурса участваха 159 сайта от 10 държави. Номонирани бяха по 5 сайта в 9 категории.

Нашият сайт бе номиниран и класиран на второ място! Което лично мен ме радва много. Почти бях изгубила вяра, че в нашата страна можеш да направиш нещо и то да бъде оценено коректно.

По мнението на председателя на Организационния комитет и журито д-р Росен Петков, сайтът ни е направил много силно впечатление на журито с високата си информативност. Сърдечно благодаря на Cygnus за всеотдайната работа по сайта. Благодаря и на всички, които по някакъв начин допринасят за съдържанието на портала.

Тук можете да видите Победителите за 2004


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу