0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    yana-v

  • *****
  • 1207
  • Ще порасна голяма!!!
овлажнители за въздух?!?
« -: Октомври 28, 2007, 16:44:55 pm »
Момичета кажете си мнението за тези овлажнители?  Обясниха ми че е възможно мъничката от сухия въздух да кашля и да образува нещо като задна хрема!! Дали ще има полза от тях?
*

    Nina

  • *****
  • 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Re: овлажнители за въздух?!?
« Отговор #1 -: Октомври 28, 2007, 17:00:22 pm »
Здрасти, по-принцип такива въпроси може да си ги задаваш и в "седмичната тема" :) или в "списък с нужните неща за бебето и майката". Аз купих овлажнител на Филипс, който има уредче и за измерване на влажността и температурата, с три степени е и парата е студена, което е много добре, тъй като ако го бутнеш или при смяна на водата няма да се попариш. Специално от серията за бебета е. Много съм доволна, защото въздуха действително се овлажнява и сутрин аз също вече не ставам със запушен нос. Ползвам го само като пускам печка обаче. Кристина си има секретчета като всяко бебе, но определено не е зле положението и забелязах разлика с/без овлажнитела. На кратко - доволна съм. Относително скъп е, но може би ще се изплати. Има и по-евтини на Чико - има и овлажнител с йонизатор /по-скъп/ и само овлажнител.
Между другото се учудих, че при положение, че най-добрата влажност на въздуха трябва да е между 40-60%, а в стаята, когато печката работи и съм забравила да пусна овлажнителя става влажността и под 20% - доста изсушават печките.
Успех!