0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Re: Инфекция в Т. Киркова?
« Отговор #60 -: Октомври 23, 2007, 12:26:37 pm »
Ooo много са яки двамата мъже на Каси, надаваха вой :) Каси изглежда много добре също. Да са живи и здрави и да забравят кошмара.
*
« Отговор #61 -: Октомври 23, 2007, 12:38:29 pm »
Само аз ли не мога да ги видя
От къде ли не пробвах да вляза в тези спортни новини :(
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #62 -: Октомври 23, 2007, 13:02:36 pm »
Благодаря ти Фанта!Успях да ги видя-цялото семейство са страшни сладури-бебчовците няма да се метнат на гората я. :lol:

И аз гледах предаването по Нова и нямам думи. :x
<br />
*
« Отговор #63 -: Октомври 23, 2007, 13:44:34 pm »
Който има пари се спасява в часните клиники, който няма се моли господ да е с него и да си роди детето живо и здраво.
Ами не съм много съгласна с теб, не е само въпрос на пари, много лекари не ти препоръчват частните клиники, защото имат по-малко опит, често пъти неонатологията не им е добра и т.н. Имам приятелка, която за една бройка да я изпуснат в такава частна клиника... в случая не говорим за лукса на стаите, баните и т.н., а за инфекции в родилното, хигиената и т.н.
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*
« Отговор #64 -: Октомври 23, 2007, 14:13:37 pm »
Роби, и аз разсъждавам по темата, но не мога да взема все още окончателно решение.
Наистина е добре да има читава неонатология, но такава е само в Майчин дом. Всички тежки случаи ги карат там.
Все пак шансът да има проблеми при раждане при толкова стриктно следена бременност е доста малък. Дали си заслужава да се поемат рисковете на вътреболничните инфекции, наглите кадри от персонала, пълната незаинтересованост?!
Не съм намерила все още задоволителен отговор на тези си въпроси. :?
Да си родиш здраво детето и някакви идиоти да му лепнат нещо след това, е това няма да го понеса. :x След толкова години чакане...

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #65 -: Октомври 23, 2007, 14:52:40 pm »
Ехххх... и аз най-накрая успях да видя въпросното клипче... и как се просълзих само!
*
« Отговор #66 -: Октомври 23, 2007, 14:55:04 pm »
днес разбрах, че майката на детенцето, което е в кома, е пациентка на д-р Владимиров ...
ами, нямам какво повече да кажа, просто нямам думи ...

*
« Отговор #67 -: Октомври 23, 2007, 14:59:43 pm »
Да си родиш здраво детето и някакви идиоти да му лепнат нещо след това, е това няма да го понеса. :x След толкова години чакане...
Ами Уайти аз точно за това говоря! Да, ние си следиме стриктно бременността, правим си "н" на брой изследвания всеки месец, вливания и т.н. и треперим до края и точно, когато идва щастливия момент детенцето ти попада в такива ръце и изцяло извън твоя контрол какво правят с него! А това, че жената е пациентка на д-р Владимиров ме натъжава още повече!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
*
« Отговор #68 -: Октомври 23, 2007, 14:59:53 pm »
Дали си заслужава да се поемат рисковете на вътреболничните инфекции, наглите кадри от персонала, пълната незаинтересованост?!

не си заслужава.
има частни болници, в които лекарите - и акушерите и неонатолозите - съвсем не са по-лоши от тези в Тина Киркова. Мисля, че Токуда е добър избор, поне аз натам съм се насочила.

« Отговор #69 -: Октомври 23, 2007, 15:38:11 pm »
Дали си заслужава да се поемат рисковете на вътреболничните инфекции, наглите кадри от персонала, пълната незаинтересованост?!

не си заслужава.
има частни болници, в които лекарите - и акушерите и неонатолозите - съвсем не са по-лоши от тези в Тина Киркова. Мисля, че Токуда е добър избор, поне аз натам съм се насочила.

Абсолютно съм съгласна  :balk_103:
Още повече че в Токуда например работят лекари с дългогодишен опит в МД!!!

Момичета дали има опасност за тези, които ходят в Тина Киркова на ЖК?  Боже направо ми се изправи косата!  8O Другата седмица имам записан час и направо се чудя дали да ходя, а май няма да мога да се преориентирам за друго място толкова бързо. Час при док. Стаменов имам чак за 13.11 и ще стане повече от месец без да съм ходила на преглед.
*
« Отговор #70 -: Октомври 23, 2007, 15:43:11 pm »
И аз най-накрая видях Каси с нейното семейство.
Страхотни са.
Да им върви по вода!
« Отговор #71 -: Октомври 23, 2007, 16:18:50 pm »
Ей,Фантичке,благодаря за линка!!! :D
Как само се разревах.
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #72 -: Октомври 23, 2007, 17:09:30 pm »
днес разбрах, че майката на детенцето, което е в кома, е пациентка на д-р Владимиров ...

Да, така е и това е нейния 3-ти успешен опит.
Дано всичко завърши с щастлив край. Моля се за нея и бебето!
*
« Отговор #73 -: Октомври 23, 2007, 17:13:37 pm »
Леле ужас 8O 8O 8O.Стискам палци детенцето да се оправи много скоро.
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #74 -: Октомври 23, 2007, 17:37:56 pm »
Ужас, настръхнах

« Отговор #75 -: Октомври 23, 2007, 17:51:55 pm »
В бг-мамата тече подобна тема... там казаха, че бебето няма да го бъде, но го поддържат изкуствено... главата му била пълна с гной... дано не е истина...
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #76 -: Октомври 23, 2007, 18:07:39 pm »
искренно се надявам да не е истина. боже защо трябва да се случват такива неща, огромна трагедия, нямам думи да изразя мъката си за това бебче и неговите родители. все пак надеждата последна умира и до последно ще вярвам и ще се надявам да се оправи.

*
« Отговор #77 -: Октомври 23, 2007, 18:25:49 pm »
 :balk_144:
 :crossfingers: за бебчо!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #78 -: Октомври 23, 2007, 18:34:44 pm »
уви, на бебето не му е писано. доколкото знам от информиран източник, то е без мозъчна дейност, в кома.
майката наистина е след АРТ, на 37 години, дългочакана бременност. чудовищни са намеците на директора на болницата, че майката е дошла болна да ражда и едва ли не е заразила сама детето си.
ужасно е... горката майка, горкото бебенце...  :(
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #79 -: Октомври 23, 2007, 18:39:18 pm »
О jam дано не си права
Това е трагедия :(