Здравей, Хера.
Аз съм ходила при него - като цяло съм доволна. Внимателен, нежен, има хубав ехограф...
Гледа ме веднъж на 16-ти ден и каза, че имам доминантен фоликул 16 мм и след два дни ме гледа пак и каза, че овулацията е протекла. Не съм запозната много с големината на фоликулите и дебелината на лигавицата, но разбрах, че 16 мм е малко за този ден и незнам дали все пак да се радвам, че уж имам овулация..
Обаче ми направи много лошо впечатление, че искаше направо цветна снимка - и то тогава беше средата на декември - на мен ми беше около 20-ти ден - той като че ли бързаше и каза, че до края на декември можем да направим снимката...Имам чувството вече, че гинеколозите по здравна каса направо препоръчват тези интервенции, за да си вземат хонорара.... И то без предварителна микробиология и цитонамазка, въпреки, че му казах, че имам притеснения.... Изписа ми само някакви свещички и като ги слагам - мога да ида ...
Разбрах, че е нежелателно без микробиология заради предотвратяване на инфекции, пък и четох, че се прави до няколко чисти дни след менструация... А тогава щеше да стане....
Да не говорим, че правихме само пролактин и тестостерон - за прогестерон, естрадиол, ЛФХ и ФС въобще не ми спомена...
Просто ти разказвам моя случай - ти си прави изводи....