0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
И какво ви е мнението за него. Доста често срещам името му в бг-мама като препоръчвано но само от един потребител. Та просто ми стана интересно някой посещавал ли е кабинета му и въобще как работи? Доволни ли сте?
http://babakov.hit.bg/index.html - сайта му

П.П не ми трябва за мен просто ми стана любопитно
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
*
Re: Някой посещавал ли е д-р Бабаков - Пловдив.
« Отговор #1 -: Ноември 02, 2007, 10:35:18 am »
Знам, че бил добър лекар, но аз лично не съм ходила при него.
« Отговор #2 -: Февруари 09, 2008, 17:15:05 pm »
Аз ходя при него и съм много доволна вече 2 години.....
*
« Отговор #3 -: Февруари 11, 2008, 18:16:30 pm »
Свидетел съм как откаzа да даде на кумата ми направление zа иzследвания преди секцио по медицински причини, zаЩото тя не искаШе да ражда при него. Това той го zнаеШе от самото начало, а случката е седмица преди плануваното секцио.

Но не мога да кажа дали е добър като лекар, не съм била на преглед при него.
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #4 -: Февруари 21, 2008, 11:24:03 am »
Здравей, Хера.
Аз съм ходила при него - като цяло съм доволна. Внимателен, нежен, има хубав ехограф...
Гледа ме веднъж на 16-ти ден и каза, че имам доминантен фоликул 16 мм и след два дни ме гледа пак и каза, че овулацията е протекла. Не съм запозната много с големината на фоликулите и дебелината на лигавицата, но разбрах, че 16 мм е малко за този ден и незнам дали все пак да се радвам, че уж имам овулация..
Обаче ми направи много лошо впечатление, че искаше направо цветна снимка - и то тогава беше средата на декември - на мен ми беше около 20-ти ден - той като че ли бързаше и каза, че до края на декември можем да направим снимката...Имам чувството вече, че гинеколозите по здравна каса направо препоръчват тези интервенции, за да си вземат хонорара.... И то без предварителна микробиология и цитонамазка, въпреки, че му казах, че имам притеснения.... Изписа ми само някакви свещички и като ги слагам - мога да ида ...
Разбрах, че е нежелателно без микробиология заради предотвратяване на инфекции, пък и четох, че се прави до няколко чисти дни след менструация... А тогава щеше да стане....
Да не говорим, че правихме само пролактин и тестостерон - за прогестерон, естрадиол, ЛФХ и ФС въобще не ми спомена...
Просто ти разказвам моя случай - ти си прави изводи....

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #5 -: Март 03, 2008, 15:01:24 pm »
Здравейте, ето имоето мнение. Аз, да чукна на дърво, за сега съм доволна от д-р Бабаков. Преди ходих при д-р Кабир, но той пък завалията за нищо не става. Бабаков ми излекува от високия пролактин. Много е човечен, само дето много се чака при него.
Искам да чуя още мнения за него!

« Отговор #6 -: Март 09, 2008, 22:21:33 pm »
Ехо , момичета от Пловдив и региона, никой ли не е чувал за д-р Бабаков, аз също искам да чуя и други мнения за него...
« Отговор #7 -: Март 20, 2008, 21:48:47 pm »
Аз също ходя при Бабаков,от три месеца.Следеше ми овулацията,после направих цветна снимка при него.Сега се чудя за инсеминация при него ли да направя пак!?Наистина така практикува със цветната снимка-не прави микробиология,добре че аз си направих такава преди това.Като цяло съм доволна-и като внимание,като ценоразпис,и прегледа протича с нормално време,а не за две минути като при Ставрев :x.Засега за мен е най-добрия вариант в Пловдив.,а мога да кажа,че доста съм обиколила за три години.
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #8 -: Април 05, 2008, 02:17:38 am »
Къде работи Д-р Бабков?На свободен прием ли е?
*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
« Отговор #9 -: Април 13, 2008, 08:31:48 am »
То е ясно, че винаги ще има доволни и недоволни но исках да придобия представа.Благодаря на момичетата, които се включиха.
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
*

pepilota1234

« Отговор #10 -: Март 02, 2009, 10:20:34 am »
zravi te az sam xodil pri neo

Пробвай да пишеш по-грамотно и на кирилица!
« Последна редакция: Март 02, 2009, 16:59:44 pm от Ledena_luna »
« Отговор #11 -: Октомври 05, 2011, 23:42:06 pm »
Na toq doktor nqkoi kazvalli mu e 4e predi tsetna snimka se vzima sekret.i se piqt hapove predi protsedurata 4e moje da stane nqkoq infektsiq.Na men li4no mi pravi takava tsetna snimka.Mai kara prez prasti mi se struva.Odgore odgore ni pritupva tai kato nie neznaem kakvo to4no trqbva da se napravi.Nqma da e lo6o kato e takav lubezen 4ovek da si bade vinagi takav.a ne kato mu kaje6 4e iska6 mnenieto na druk doktor i vednaga da se darji grubo i arogantno.Darji se milo dokato mu dava6 pari i sled tova obra6ta stranitsata.Horata kkoito sa ispitali tova na garbasi znaqt za kakvo stava duma.Pravimi vpe4atlenie 4ee odavna nikoi ne e pisal za neda.Po4vam da si mislq 4e omi6lino se triqt ne6tata napisani za nego.