0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sara7

проблем с овулацията
« -: Октомври 13, 2005, 10:49:00 am »
Здравейте!

Този месец ме е странен. Менструацията ми беше по оскъдна и тъмно кафява. Теста за овулация показваше две чертички, като втората беше по - светла./правих три теста около овулацията - когато трябваше да бъде според мен/. Базалната температура се повиши до 37,2 /тогава си правих и тестовете/ след което падна и вече седмица е под 37 /около 36,6/. След като падна до 36,7 си правих нов тест и беше с една чертичка. Как мислите този месец без овулация ли е или имам проблем? Меря си температурата от половин година и винаги има двуфазност в цикъла.
Благодаря и приятен ден!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14926
проблем с овулацията
« Отговор #1 -: Октомври 13, 2005, 11:05:52 am »
ако си във втората част на менструалния цикъла, а температурата ти е спаднала спрямо стойностите от предните дни и няма двуфазност, значи не си имала овулация този цикъл. това не е ненормално, случва се средно на 12 цикъла при повечето жени.

защо не ползваш овулационния календар за въвеждане на стойностите? така, вместо да ни разказваш цифрите ден по ден (а доста е трудно да си представиш графика на база на разказ с думи!), щеше само да кажеш - вижте ми графиката...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
проблем с овулацията
« Отговор #2 -: Октомври 13, 2005, 11:56:55 am »
Права си. Но не бях се регистрирала.
Това ми е графиката:
*
проблем с овулацията
« Отговор #3 -: Октомври 13, 2005, 12:03:48 pm »
Съжалявам нещо не се регистрирам като хората.
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
проблем с овулацията
« Отговор #4 -: Октомври 13, 2005, 12:16:23 pm »
Скъпа Сара, за да виждаме графиките ти отиди на Профил и кликни кутийката след "Желая графиките ми да бъдат видими от другите потребители".
Така повече момичета ще могат да дадат коментарите си по темата.
 :wink:  :D
Намерихме нашето синче.
Графика
« Отговор #5 -: Октомври 13, 2005, 12:18:50 pm »
Сара, здравей! :)

Добре дошла!
Ако желаеш други потребители да могат да гледат графиката ти и да коментират, е нужно да размаркираш опцията, забраняваща достъпа до данните ти

Успех! :)
*
проблем с овулацията
« Отговор #6 -: Октомври 13, 2005, 15:08:03 pm »
Благодаря Ви много! Вече го направих.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
проблем с овулацията
« Отговор #7 -: Октомври 13, 2005, 21:13:50 pm »
90% съм сигурна че се касае за задържан фоликул от предходен месец - кафеникавото течение  плюс графиката ти.
*
проблем с овулацията
« Отговор #8 -: Октомври 13, 2005, 23:40:13 pm »
Ще ми обясниш ли това какво означава?