0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пак за PH да питам...
« -: Октомври 11, 2005, 16:24:28 pm »
Момичета незнам дали е за тук тази тема.Пуснах търсенето но нищо конкретно не ми излезе.Днес ми измериха PH и излезе  6 -т.е повишено.Тези дни трябва да ми дойде .Не мога да разбера нормално  ли е да се повиши .Взехами и микробиология и цитонамазка -та моля  докато чакам резултатите.Знам че нормалното трябва да е 4,5-4,7 .А 6 дали е твърде високо.И още нещо по отношение на хламидиите пак днес ми взеха цервикална  и излязоха отрицателни-без кръвен може ли да отхвърля тази диагноза и пречка съответно дза забременяване.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Пак за PH да питам...
« Отговор #1 -: Октомври 11, 2005, 18:21:47 pm »
РН 6 си е високо, незнам дали обаче се влияе от наближаващия цикъл. Микробиологията ще каже. Високо РН означава че няма достатъчно лактобацили, които да правят средата кисела и има вероятност от инфекция
По отношение на директния тест за хламидия - с него най категорично се изключва тая диагноза - хламидиаза
Пак за PH да питам...
« Отговор #2 -: Октомври 11, 2005, 18:42:49 pm »
Лейди много ти благодаря -това за хламидията звучи добре ,но за ПХ -лошо .Другата седмица като излезе микробиологията да видим. :) Обаче пак не разбрах ПХ-6 кисела или алкална среда е. :oops:          
П.С Слид внимателно препрочитане разбрах-алкална нали
Пак за PH да питам...
« Отговор #3 -: Октомври 11, 2005, 19:20:57 pm »
6 е алкална