0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Провирон
« -: Октомври 06, 2005, 14:32:09 pm »
Не мога да открия никъде в аптеките медикамента Провирон. Някой има ли информация дали въобще се внася? Ако вносът е преустановен, посочете ми някакъв аналог.
Провирон
« Отговор #1 -: Октомври 06, 2005, 15:37:58 pm »
Преди два месеца го нямаше въобще.Док каза само от Гърция или Турция.Незнам дали е достоверно инфо.Ако е удобно да попитам за какво ви го изписаха?
Провирон
« Отговор #2 -: Октомври 06, 2005, 16:04:30 pm »
Преди около година го предписаха на съпруга за повишаване на подвижността на сперматозоидите, резултатите бяха много добри, подобрението беше значително, почти двойно и резултатите бяха трайни. При последната спермограма се установи спад в стойностите на показателите и решихме да си го самопредпишем, но не мога да  открия никъде това лекарството.
Скоро ми предстои пътуване до Турция. Можеш ли да ми кажеш дали медикамента има същото наименование там. Ако можеш да ме ориентираш, пиши ми. Благодаря предварително!
Провирон
« Отговор #3 -: Октомври 07, 2005, 16:57:28 pm »
Съжалявам ,че се забавих с отговара.Доколкото си спомням друго име не ми е казвал.И на нас ни га изписа за лоша спермограма.Ние щяхме да ходим до Турция ама ни се размина и три месеца си биеше прегнил.За съжаление още незнам какви са резултатите понеже не сме правили спермограма.Спомням се че каза за тримесечен курс и че лечението ще струва около 180 лв с провирон.Нещо май около левче хапчето.Като отидеш там с рецептата би трябвало да се светнат.Поздрави и успех ви пожелавам.Аз лично вече спирам да мисля или поне се напъвам да не мисля,не че много ми се отдава.Стискам палци и късмет :)
*
Провирон
« Отговор #4 -: Ноември 22, 2005, 15:37:40 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ.
Провирон няма да намерите в България- не се внася вече.
Мин.г. 2004 през ноември успях да си намеря 3 опаковки. Тази година и в Испания търсих и там няма. Само в Румъния не съм търсил вижте там.
успех