0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

СПЕШЕН ВЪПРОС
« Отговор #40 -: Октомври 13, 2005, 11:43:12 am »
Честито и аз се присъединявам към другите, честито  и много щастие!
СПЕШЕН ВЪПРОС
« Отговор #41 -: Октомври 14, 2005, 21:26:01 pm »
Данче,извиняваи за късниа отговор! С мъжа ми се шегуваме,че едно от наи-непостоянните неща при нас е ....адресната регистрациа,защото всяка годна сме в различна държава,но поне сме верни на континента-Африка!Сега живeeм в Йоханесбург (Южна Африка),родителите ми живеят в моя роден град-Разград(много е красиво там!!!)Живот издраве,догодина ще си доидем вече трима!!!
Аз мисля,че съм мааалко "по-бременна "от теб,но общо взето сме доста близко,според изчислениата на доктора ми съм в 6-тата седмица.Вече си имаме сърчице и то бие!!!Още веднаж ,мноого се радвам за теб,желая ти многo лека бременност и един здрав и весел палавник(чка),които да радва мама и татко!!!
Като сме БЕЗДЕЛНИЦИ,да не сме БЕЗ ПРАЗНИЦИ !!!
testove
« Отговор #42 -: Октомври 22, 2005, 12:46:44 pm »
Здравейте,на мен ми закъсня с 10 дни и си направих два теста.И двата бяха отрицателни.След около 1 седмица не се чувствах много добре и пак си направих тест и този път беше положителен.Много странно как не са отчели първите тестове.Но в крайна сметка ще си имам бебок и това е важното.Желая на всички подобна радост.
СПЕШЕН ВЪПРОС
« Отговор #43 -: Октомври 22, 2005, 13:38:12 pm »
Да ти е честито! :party:
Бъди себе си!
СПЕШЕН ВЪПРОС
« Отговор #44 -: Февруари 25, 2006, 12:40:48 pm »
Цитат на: dencheto
А искам да питам и още нещо възможно ли е да са направени няколко теста които да са били положителни и после след известно време да се направи тест който да е отрицателен


Здравей, преди повече от година при закъснение от един ден имах тест, който показа 2 чертички. При прегледа лекарят каза че е още рано и нищо не се вижда. Накара ме да направя още такива тестове и всеки ден те ставаха все по-тъмни и така, три - четири дни след закъснението започна да ми тече кафява течност. Продължих да ходя при същия лекар и той каза че не може да ми даде каквито и хапчета или инжекций за задържане защото не се вижда нищо в матката и така след още два дни ми дойде. При въпросите ми дали съм била бременна всички лекари отричат - докато не се види околоплоден сак в матката и пулс няма бременнос, това беше заключението на лекарите. Казаха ми дори че ако не съм била в такова положение може би не бих и разбрала за закъснението ми.
 Дано миличка при теб не е така - моят съвет е да почиваш повече докато не се захване хубаво. Чао и късмет.



СПЕШЕН ВЪПРОС
« Отговор #45 -: Февруари 25, 2006, 12:47:27 pm »
Браво момичета честито и от мен  :P