0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    mariy

Diane 35 molya pomognete
« -: Септември 21, 2005, 22:53:16 pm »
Zdraveite,
Molya za mnenie otnosno tezi protivozacharachni. Dosega nikoga ne sam pila,  izpisaha mi gi za regulirane na neredoven cikul.
Pritesnenieto mi e 4e sam predrazpolojena kam obrazuvane na buchki v gardite. Ginekologa mi kaza che nyama problem zashtoto hormonite bili v minimalni kolichestva. No v edno predavane po Kanal 1 kazaha tochno obratnoto!
Nyakoi moje li da me posavetva po vaprosa ili da mi preporacha opiten specialist za dopalnitelna konsultaciya.
Blagodarya vi!
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Diane 35 molya pomognete
« Отговор #1 -: Септември 22, 2005, 08:24:17 am »
Моля те, пиши на кирилица.
Откъде си?
По принцип хормоналните препарати трябва да се изписват в крайна нужда при проблеми с гърдите. Консултирай се с мамолог.
*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa
Diane 35 molya pomognete
« Отговор #2 -: Септември 22, 2005, 11:14:00 am »
Аз пих Диане 6 месеца и гърдите ми станаха огромни и ме боляха непрекъснато.Моя цикъл не само,че не го регулира,а и като го спрях не ми дойде 7 месеца-после направих лапаро,та не знам иначе, още колко нямаше да ми дойде.А и качих 10кг.
<br />
Diane 35 molya pomognete
« Отговор #3 -: Октомври 13, 2005, 22:10:29 pm »
Преди две години пих тези хапчета 3 месеца, с цел регулиране на цикъла.Напълнях много и не ми се регулира, а напротив след като ги спрях не ми дойде два месеца.Наложи се да пия оргаметрил, за да го предизвикам.По принцип до 7-мия ден след приема на оргаметрил би трябвало да имам цикъл- дойде ми на 12-я ден.
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Diane 35 molya pomognete
« Отговор #4 -: Октомври 13, 2005, 22:54:46 pm »
А защо ти изписаха точно този препарат?


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

    mariy

Diane 35 molya pomognete
« Отговор #5 -: Октомври 18, 2005, 21:50:44 pm »
Здравейте!
Фуф най-накрая се връщам по темата, въобще ходенето на работата и стреса покрай нея е страшна работа  :) ...
Та така, след като се консултирах с още 2-ма лекари реших че е по-добре да не започвам Диане-то. Попаднах на една доста внимателна гинеколожка, която ми обясни че с моите проблеми с гардите е препоръчително да вземам по-ниско дозиран препарат и не задалжително на естрогенова основа (извинявам се ако бъркам хормона, но бях мн. развълнувана докато ми обясняваше) и не било зодължително да се взимат хормонални препарати да регулиране на цикъла! Ще ходя скоро пак при нея за повече подробности.

Освен това най-близката ми приятелка, която живее в Швеция от доста време отиде да се консултира с нейния гинеколог в Стокхолм и представете си той и казал, че специално Диане е доста спорен продукт и в западна Европа вече почти не се изписва!!

Ще пиша още новини когато разпитам моята лекарка за нехормоналните начини/опити за регулиране на цикъла.

Между другото при мен тези по-сериозни смущения в цикъла се получиха след доста изтощителни командировки и доста отговорна работа и пътувания в чужбина, изостриха се и проблемите ми с гърдите и склонноста към уплатняване на тъканта и образуване на бучици...

Така че момичета гледайте си здравето и не се вживявайте много много в работата и проблемите, защото медали никой не раздава!
До скоро  :)
Diane 35 molya pomognete
« Отговор #6 -: Октомври 18, 2005, 22:05:10 pm »
само да ви кажа, че пак съм аз, но вече се регистрирах и няма да се появявам като "гост"  :D