0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

стерилитет при жената
« -: Август 24, 2007, 14:59:50 pm »
Привет на всички в този прекрасен форум!
Имам проблелм и се надявам някой от вас, който е минал по този път да ми даде съвет.
Около година и 3 месеца не успях да забременея и в последствие се разделихме с човек, който много обичах. Не успях за този период да си направя хормонални изследвания(бяхме в чужбина).Сега вече имам връзка с друг човек, но опасенията ми , че мога да не изпитам радостта от майчинството се засилва отново.И преди да започна каквито и да било изследвания реших да се допитам до Вас.Въпорса ми е имам ли шансове при комбинация от акне и засилено окосмяване да изпитам някога радостта от майчинството ?Вероятно имам в повече тестостерон - засилено окосмяване в горната част на таза,около корема, горната устна, около ушите, брадичката, гърдите и крайниците.Акнето ми се появява на моменти, след това утихва, но ми останаха белези,има ли лечение за тях?Надявам се , ако няокй е минал по този път   да ми помогне със съвет.Искрено ви благодаря предварително!
*
Re: стерилитет при жената
« Отговор #1 -: Август 24, 2007, 15:10:00 pm »
Понякога това не е наличие на проблем. Имам приятелки, които са доста космати (метнали са се на татко си) :D но си имат бебчета. Най добре е да се консултираш с лекар, а не да гадаеш, защото проблем може и да няма, може и да има.
Успех!
*

    stanley_78

  • ***
  • 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
Re: стерилитет при жената
« Отговор #2 -: Август 24, 2007, 15:25:58 pm »
Аз не разбрах, обаче ти по какво съдиш, че проблема за незабременяването с предишния човек е бил при теб? Тази тема със същата сила би могла да бъде поставена в друг подфорум. Сиреч, спермограма правена ли е?
Re: стерилитет при жената
« Отговор #3 -: Август 24, 2007, 15:45:21 pm »
По-добре се консултирай с лекар, но не съм сигурна че двата проблема са свързани.
ако ще тръгваш по пътя на търсене причина на незабременяване по-добре си намери лекар който да те подхване от самото начало с съвети, изследвания, манипулации или операции... Успех...тук наистина би намерила доста отговори тъй като момичетата са умни и много препатили!
Re: стерилитет при жената
« Отговор #4 -: Август 24, 2007, 16:42:30 pm »
Не си задавай въпроси,с които само се измъчваш и не се обвинявай,че бебето не е станало-окосмяването не е критерий за стерилитет.Намери си добър гинеколог и си направи всички изследвания,дори и да има проблем ,тъкмо ще отриагираш с лечение,а ако няма ще се успокоиш(а и е хубаво и без проблем преди забременяване да си правим изсл.)
*

    big_eyes

  • ***
  • 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
Re: стерилитет при жената
« Отговор #5 -: Август 24, 2007, 16:54:28 pm »
последният док. при когото бях, свърза окосмяването при жените със задържаните фоликули в яйчниците и появата на кисти. консултирай се с лекар и направете задължително спермограма!
късмет!
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*
Re: стерилитет при жената
« Отговор #6 -: Август 24, 2007, 20:57:33 pm »
Здравей, всичките тези проблеми които казваш, че имаш ги имам и аз, въпреки това съм забременявала няколко пъти. Причината за абортите е друга. Отиди на лекар, най-добре гинеколог-ендокринолог и ще се види какво е полужението.
*
Re: стерилитет при жената
« Отговор #7 -: Август 24, 2007, 21:30:08 pm »
Здравей Ани,
скоро бях при ендокринолог и симптомите,които изброяваш подсказват поликистозни яйчници.Но и моя съвет е колкото се може по скоро да отидеш на лекар.
Отиди на лекар, най-добре гинеколог-ендокринолог и ще се види какво е полужението.
Разгледай и подфорума "хормонални проблеми при жената.СПКЯ"
Re: стерилитет при жената
« Отговор #8 -: Август 24, 2007, 22:52:48 pm »
и аз бих казала със или без приятел, е трябвало да видиш какво не е наред и дали не еако те притесняват изброените от теб неща, независимо дали искаш бебе или не искаш на някой етам, всички сме длъжни да поддържаме здравето си, за да станем майки един ден. Пожелавам ти в най-скоро време това да се случи!
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]