0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ОРГАМЕТРИЛ И БРЕМЕННОСТ!!!!!!!!
« -: Август 23, 2007, 12:12:36 pm »
Здравейте!Имам един въпрос към вас!Аз съм с поликистоза и правена фенестрация,от която нямаше ефект(аз съм писала тук за историята ми).Сега пак съм без цикъл и без овулация.За да имам цикъл пия оргаметрил 5дни 3х1.Та въпроса ми е:ако евентуално е настъпила бременност и аз запо4на да пия оргаметрила,въпреки,4е е малко вероятно,но все пак аз имам някаква надежда ,а и има много такива слу4аи жени с СПКЯ да забременеят спонтанно,има ли опасност да пометна?Тъй като и да направя тест,ако е в самото на4ало теста няма да от4ете?Благодаря ви!
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*
Re: ОРГАМЕТРИЛ И БРЕМЕННОСТ!!!!!!!!
« Отговор #1 -: Август 23, 2007, 16:40:22 pm »
Кръвния ще отчете. Иначе незная дали би навредил на евентуална бременност. Аз на твое място не бих рискувала - изчакай резултата от кръвния тест. Дано Василена или Z22 се включат с повече инфо.
*
Re: ОРГАМЕТРИЛ И БРЕМЕННОСТ!!!!!!!!
« Отговор #2 -: Август 23, 2007, 16:53:47 pm »
С ПКЯ макар и трудно се забременява. Имаше момичета с тази диагноза тук и забременяха успешно. Мисля че обаче при евентуална бременност ако пиеш оргаметрил наистина има риск от спонтанен аборт. Поне бях чела в листовакат па оргаметрила че не е препоръчително да се приема по време на бременност.
*
Re: ОРГАМЕТРИЛ И БРЕМЕННОСТ!!!!!!!!
« Отговор #3 -: Август 24, 2007, 12:59:42 pm »
е,да ,но аз немога всеки месец да правя кръвен тест преди да запо4на оргаметрила.сега реших,4е го пия за последно и го спирам,ако иска да идва,ако не не.така ще я карам до март,до прегледа ми при стаменов.
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!