0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Болка в яйчниците и овулация
« -: Август 21, 2007, 08:44:38 am »
Здравейте момичета, бързам да ви пиша защото съм много притеснена. Тази сутрин се събудих със сташна болка в яйчниците, направо не мога да седна-все едно че сядам на нещо много твърдо, дори като стъпвам боли. След като преброих дните от последния цикъл се оказа, че съм 13-ти ден от цикъла и това съвпада със овулацията ми. Възможно ли е да е от това? Възможно ли е да има връзка и с пункциите при всичките ин-витра- 4 бр.?
Re: Болка в яйчниците и овулация
« Отговор #1 -: Август 21, 2007, 09:42:49 am »
  Здравей Yoyo,

Напълно възможно е болките да са от овулацията, при мен е така. В деня на овулацията имам болки в яйчника и докато седя и докато вървя. За пункциите не мога да кажа дали имат връзка.

Не се знае какво губиш, когато печелиш и какво печелиш, когато губиш!!!
Когато минаваш по въжено мостче над планинска река, не мисли за водата-мисли за брега...!
*
Re: Болка в яйчниците и овулация
« Отговор #2 -: Август 21, 2007, 10:35:08 am »
Мда, възможно е! мен също здраво ме боли, даже ми зацапва понякога, абе като краткотраен цикъл. Затова нямам нужда от тест за овулация. Винаги знам кога ми е. Има и една мъничка възможност да си бременна, за6тото в първите дни боли ниско долу и присядане, докато се намества в матката. Но не храни ниякакви надежди напразно. А за пункциите не знам.
*
Re: Болка в яйчниците и овулация
« Отговор #3 -: Август 21, 2007, 11:04:50 am »
Ами и аз съм с подобен проблем,винаги си усещам овулацията -болезнен , подут корем точно като при теб  и като вървя ме боли .Питала съм докторите и са ми казвали ,че е от срастванията / имам  2  операции/. И при самата пункция достъпа до яичнииците е по труден и се натоварват допълнително от самата пункция.Така ,че е е възможно според мен.Четири опита е  никак не е малко,особено ако е имало и много фоликули....
Re: Болка в яйчниците и овулация
« Отговор #4 -: Август 21, 2007, 11:29:04 am »
 И при мен има болка при овулация.Понякога е силна ,а има месеци когато почти нищо не усещам.В повечето случаи обаче имам билки и знам кога  ми е овулацията.Но за пункцията  незнам как ще е.Ще правя първи опит Икси.
*
Re: Болка в яйчниците и овулация
« Отговор #5 -: Август 21, 2007, 12:14:08 pm »
много ви благодаря момичета, успокоих се - сега вече отмина болката, но сутринта беше много силна.А при пункциите съм имала по винаги по повече от 10 фоликула, което може би си оказва влияние защото ако пресметнем по колко пъти е боцкано не е малко-то човек с карфийка веднъж се убоде и боли та камо ли толкова пъти.Благодаря ви още веднъж.