0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Правила на форума, статии и връзки
« -: Август 28, 2004, 13:52:32 pm »
Правила за форума:

1. Препоръчваме Ви да си направите регистрация, като изберете бутона от най-горната лента на навигацията ВХОД. Става бързо и лесно и не изисква да отделите повече от 5 мин.

Като регистриран потребител ще имате възможност да използвате пълната функционалност на форумите, а именно - да изградите свой собствен профил, който да бъде познат на останалите потребители, да участвате активно в дискусиите, да пускате теми с анкети, да редактирате или изтривате Ваше мнение, да разменяте лични съобщения с останалите потребители.
Също така ще имате възможност да добавите снимка към Вашия профил (или да изберете картинка от нашите галерии), да прикрепите свой собствен подпис, който да се появява след всяко Ваше мнение и т.н.


2. За да пуснете нова тема в даден форума, влезте в избрания форум и използвайте бутона

3. За да дадете своето мнение по дадена тема използвайте а за да отговорите на определено мнение - бутона При използването на отговор с цитат заглавието ще е RE на това, на което отговаряте, а в тялото може да оставите цялото или част от мнението, на което давате отговор.

4. Приканваме всички участници във форумите да се въздържат от употребата на непристойни изрази и обидни квалификации по адрес на хора или организации.

Mодераторите на форумa си запазват правото да изтриват мнения или теми съдържащи открити обиди, расистки или подклаждащи към насилие мнения. Теми, които са извън тематиката на клуба, както и теми, съдържащи тенденциозна скрита или явна комерсиална реклама, могат да бъдат редактирани, премествани или премахвани по преценка на модераторите, както и теми съдържащи опасни за здравето съвети. Въпреки, че модераторите ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Всички съобщения в тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на модераторите и следователно последните не носят никаква отговорност.

5. Пишете на български език, използвайте кирилица и пишете грамотно и четливо. Ако нямате инсталирана кирилица използвайте КРЕДОРА или пишете накратко и ясно на латиница.

6. Дайте максимална носоченост за съдържанието на темата Ви от нейното заглавие. Избягвайте заглавия неносещи информация като: "един въпрос", "моля помогнете", "някой знае ли" и т. н. Когато в заглавието уточните за какво става дума в темата ви много повече хора ще я прочетат и най-вече тези, които имат информация по проблема ви.


ПОЛЕЗНИ СТАТИИ И ВРЪЗКИ:

Имунотерапия при повтарящи се загуби на плода
Гени и безплодие
Извънматочна бременност
Биохимичен скрининг
Кухо яйце
Съвети при ранна и рискова бременност
Причини за спонтанен аборт
Задържан аборт (missed abortion)
Още за абортите
Клинична картина на спонтанния аборт
Ектопичната бременност
Спонтанен аборт - видове, причини, диагноза, лечение
Хормонът на бременността - ЧХГ (hCG)
Риск от повтаряема загуба на бременност поради тромбоза на плацентарни капиляри
Дефект на лутеалната фаза
Антифосфолипиден синдром и повтарящи се спонтанни аборти
Антифосфолипиден синдром и зачатие
Сайт за справки по лекарствените средства, позволени и забранени при бременни
« Последна редакция: Август 10, 2010, 14:43:43 pm от beast »


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Re: Правила на форума, статии и връзки
« Отговор #1 -: Март 04, 2010, 14:47:39 pm »
Нищо от статиите за "ПОЛЕЗНИ СТАТИИ И ВРЪЗКИ" не се отваря!! Защо така?