0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Да споделя
« -: Юли 31, 2007, 09:01:59 am »
Здравейте моми4ета, благодаря ви 4е ви има. От доста отдавна не съм ви писала искам да споделя с вас за да ми олекне. Омъжени сме от 2,5г., съответно опитва ме за бебенце но не се полу4ава. Болиме страшно много от вси4ко това което се слу4ва. С мъжлето нещо не се разбира ме на последък страшно много ми натяква за дете 4е е хубаво да си имаме. На последъки секс не правим само се прибира иска да ве4еря и си ляга без да ми обръща внимание болиме и от това страшно много. Имам 4уството 4е не го интересува кога ми е овулацията какво става с мен. Сутрин излза рано няма както преди целувки и пожелания за лека работа. Това ме обива още пове4е. Пиша ви и отново пла4а, пла4а по цял ден  не ми се говори с никой даже и на работа с колежките. Питам се "до кога", кога ще ми свършат вси4ки тия мъки. Незнам да се развада ли какво да направя и акъла ми не може да го събере. решила съм днес да не му дигам тел. дове4ера да си поприказвам с него и ако няма решение да се разведем. Ве4е не издържам на нищо, не ми се живее. Благодаря ви 4е ме излушахте. Благодаря ви 4е ви има. :bighug: на вси4ки моми4ета много късмет и в най-скоро време  :bfp1:

*

    *слонче*

  • *****
  • 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: Да споделя
« Отговор #1 -: Юли 31, 2007, 09:05:00 am »
Това решение е прибързано и емоционално. Моят съвет е да поговорите, големи хора сте, да разаясните кой от какво има нужда и тогава да решите дали да заживеете по различен от досегашния начин или да се разделите. Най-доброто решение за момента е диалога. Говорете и мислете. Успех, каквото и да решиш. :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
Re: Да споделя
« Отговор #2 -: Юли 31, 2007, 09:32:04 am »
Здравей Анета,
от разказа ти разбирам ,че и двамата имате желание за бебе.Това ,че още не сте станали родители  означава ли ,че сте направили някакви изследвания,които да доказват някакъв здравословен проблем?Не разбирам за какво ти натяква,ако държиш на него не отлагай открит разговор.Успех
Re: Да споделя
« Отговор #3 -: Юли 31, 2007, 09:54:53 am »
Здравей, aneta. Много е неприятно, когато не можеш да намериш разбиране дори и от най-близкия си човек. Струва ми се, че и двамата затваряте чувствата и преживяванията в себе си и не споделяте много, като по този начин постепенно се отчуждавате. А споделянето е много важно, за да бъде едно семейство сплотено и заедно да преодолява проблемите и препятствията по пътя си.

 Седнете двамата и си поговорете. Изслушай го, без упреци и обвинения. Излейте си и двамата чувствата и обсъдете какво ще предприемете. Правили ли сте изследвания? Ако не - направете. Нека е наясно с всички прегледи, изследвания, за да не се чувства изолиран. Не се отчайвате, а бъдете силни. Вярвайте, че бебето ще дойде.
*
Re: Да споделя
« Отговор #4 -: Юли 31, 2007, 10:24:55 am »
aneta,
не бива така да прибърzваШ и веднага да мислиШ zа раzвод. Трябва да говорите, да си раzясните какво ви тежи, какви чувства иzпитвате. Иzяснете си какво искате да постигнете и как да го направите. Не се zатваряй в себе си. Така не си помагаШ и се настройваШ оЩе повече среЩу съпругът ти.
Не се обеzверявай, реШение винаги има!
*
Re: Да споделя
« Отговор #5 -: Юли 31, 2007, 11:23:29 am »
Благодаря ви много моми4ета да направилисме вси4ките нужни изследвания коитотрябва да се направят. Да проблема е в мен какво да се прави немога да го премахна ей така.Благодаря за милите думи който сте ми написали. Исками се да бъда силна но не мога разберете омръзна ми да се боря с/у съдбата ми.

*

    Zlatulka

  • *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: Да споделя
« Отговор #6 -: Юли 31, 2007, 11:29:16 am »
Според мен- поговорете и го попитай как той би реагирал ако проблемът беше в него и ти го отблъскваше. Почти винаги помага да се поставиш на мястото на другия. Понякога се вторачваме в себе си и не се замисляме какво преживява партньора. Не се предавай. ако наистина се обичате ще ореминете заедно през това.

*
Re: Да споделя
« Отговор #7 -: Юли 31, 2007, 11:36:48 am »
Според мен- поговорете и го попитай как той би реагирал ако проблемът беше в него и ти го отблъскваше. Почти винаги помага да се поставиш на мястото на другия. Понякога се вторачваме в себе си и не се замисляме какво преживява партньора. Не се предавай. ако наистина се обичате ще ореминете заедно през това.


Да верно си е това Zlatulka но когато говорим той винаги само мъл4и и нищо не казва.

*

    Zlatulka

  • *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: Да споделя
« Отговор #8 -: Юли 31, 2007, 11:43:04 am »
Оф, то и моичкия е от по-мълчаливите в такива случаи, но се опитай да поставиш по-остро въпроса- мкажи му как се чувстваш и колко много и ти искаш това бебе. Прибегни и към някои тайни женски оръжия- сълзи или нещо подобно :wink: Ти най-добре си знаеш на какво реагира. Трудно ще ти е - спор няма.

*
Re: Да споделя
« Отговор #9 -: Юли 31, 2007, 11:57:52 am »
Благодаря ти много Zlatulka  за милите думи ще се опитам да поговоря с него да видим до какъв диалог ще стигнем. Благодаря ви моми4ета пожелавам ви на вси4ките в най скоро да си збъднете ме4тите.

Re: Да споделя
« Отговор #10 -: Юли 31, 2007, 12:02:56 pm »
Anetka,нещо не ми е много ясно.
От колко време се опитвате да си направите бебе?Този въпрос има отношение към това,че "правите опити да забременееш, но той не ти обръща внимание.Дали когато ти обръща внимание,е в точния момент?
По чий съвет сте направили изследванията?Каква е диагнозата?
Посещавате ли клиника по стерилитет?
Хубаво е да седнете и да говорите,но само с говорене не става,трябва и действие.Ако проблемите са само в границите на това да имате дете,направете всичко възможно за това.
Ако физиологичния проблем е в теб,развода не е решение.
Успех ти пожелавам.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
Re: Да споделя
« Отговор #11 -: Юли 31, 2007, 12:08:32 pm »
Опитва ме от доста време. да ходила съм в клиниката по стерилитет при Владимиров. заболяванията са ми няколко и никой не може да разбере какъв е проблема. Заболяванията са ми Метаболитен синдром, СПКЯ, Хашимото,Обс. КВНХ. Това пише на епикризата. Вие явно сте от скоро тук и не сте 4ели мой неща който съм писал тук.

*

    Nataly*

  • *****
  • 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Re: Да споделя
« Отговор #12 -: Юли 31, 2007, 14:32:34 pm »
Здравей Анета. Както моми4етата ве4е са те посъветвали най-добре е да седнете и да поговорите без да се обвинявате един друг. Но не просто да водите разговор, а да решите проблема. Защото състоянието в което си е много мъ4ително. Не се "хвърляй" веднага на развод това трябва да е последното нещо което да направиш, но преди това трябва да си опитала вси4ко друго. Говоря ти от опит, защото аз в момента се развеждам след 5 години брак и 14 години връзка. Въпреки, 4е нас не ни разделиха моите репродуктивни проблеми, а "милата" ми свекърва. Така, 4е ако го оби4аш и искаш нещата да се оправят дай вси4ко от себе си,направи дори невъзможното, за да си с този мъж.Пък ако тогава нищо не се промени пътят е само един.
Успех!
Re: Да споделя
« Отговор #13 -: Юли 31, 2007, 15:12:34 pm »
Въпреки, 4е нас не ни разделиха моите репродуктивни проблеми, а "милата" ми свекърва.
Няма свекърва, приятел или друга жена, които да разрушат семейство.Не те е развела свекървата ти, Натали..., развела те е глупоста и неспособноста на този човек да те направи щастлива :wink:
*

    Nataly*

  • *****
  • 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Re: Да споделя
« Отговор #14 -: Юли 31, 2007, 15:25:02 pm »
Въпреки, 4е нас не ни разделиха моите репродуктивни проблеми, а "милата" ми свекърва.
Няма свекърва, приятел или друга жена, които да разрушат семейство.Не те е развела свекървата ти, Натали..., развела те е глупоста и неспособноста на този човек да те направи щастлива :wink:
Това имах предвид, 4е той просто слушаше майка си и от там идваха вси4ки наши проблеми. Но аз знам, 4е той е глупакът защото няма сила, която да раздели двама души когато те се държат здраво един за друг.
Re: Да споделя
« Отговор #15 -: Юли 31, 2007, 15:40:15 pm »
няма сила, която да раздели двама души когато те се държат здраво един за друг.
Ето точно тази мисъл трбва да си повтаряш постоянно..., но сега да я прилагаш и изискваш към новият човек до теб ;)
*
Re: Да споделя
« Отговор #16 -: Юли 31, 2007, 16:15:47 pm »
Благодаря ви моми4ета дано имам сили да се преборя с нещата който ще разговаря ме дано да има полза от вси4ко това. Дано само като се прибере да не гледа да си легне веднага и да не го интересува нищо.

*
Re: Да споделя
« Отговор #17 -: Юли 31, 2007, 16:18:06 pm »
Ани, какви са тия работи???Вървите по този път от 2 години и вече сте пред развод.Я се стегни малко!Какво ще правите ако недай Боже стигнете нашите 7?Че е трудно, трудно е!Всяка двойка минава през този период.Моя никога не е натяквал за бебе, но при нас проблема идваше от там, че и двамата бяхме много изнервени от това постоянно ходене по мъките.Ами и ние не правиме секс често, даже изобщо когато съм на противозачатъчни.Мрънка малко, уж на майтап и после млъква.Твоя може да изживява нещата по негов си начин.Ако всички двойки с репродуктивни проблеми вземат да се развеждат, смятай какъв хаос ще настане по съдилищата.
Я горе главата.Нали щяхте жилище да си купувате, може от това да е изнервен, всички знаем каква тиха лудост е докато ти отпуснат толкова голям кредит.
Всичко ще се оправи ако и двамата се стремите към това!
Айде, стига с тия самосъжаления.Горе главата и ако трябва сядаш и му каваш как се чувстваш.Ако е мъж на място щете разбере.Ако не....
*
Re: Да споделя
« Отговор #18 -: Юли 31, 2007, 16:24:26 pm »
Какво ще правите ако недай Боже стигнете нашите 7?Че е трудно, трудно е!


Ако стигна да тук не знам дали ще съм жива мила  нали знаеш колко съм 4уствителна знаеш 4е приемам нещата много на вътре и не съм свикнала да живея така с проблеми. А й не знам от4аяла съм се доста .Искам да спомена 4е май никой доктори не стават кака да се успокоя 4е вси4ко ще стане. Исках да се запиша при владимиров той горкия не приемал нови пациенти ще приемал 4ак сле януари 2008г. е до тогава какво да си стойм без помощ ли . Извинявайте ако съм била остра но понякога се ядосвам за тия доктори.

*
Re: Да споделя
« Отговор #19 -: Юли 31, 2007, 16:29:54 pm »
и не съм свикнала да живея така с проблеми.
Миличка, едва ли някой е свикнал да живее с проблеми и то точно с тези, но няма как. Трябва да сме силни.
Исках да се запиша при владимиров той горкия не приемал нови пациенти ще приемал 4ак сле януари 2008г.
А тук нещо да не бъркаш името на лекаря, знам че за д-р Стаменов има часове след 02.2008, но за д-р Владимиров мисля, че не е така. :?