0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте!
« -: Септември 07, 2005, 14:30:36 pm »
Здравейте.  От няколко месеца влизам в сайта, а наскоро се регистрирах.  Моля да ми дадете съвет. Търся и вашата подкрепа.  С приятелят ми живеем на семейни начала от известно време и двамата сериозно мислим за деца и може би това е най-голямото ни желание в момента. Проблема е, че приятелят ми има проблем с еякулацията. Има мускул, който не функционира и семенната течност неможе да излезе навън а се връща в пикучния канал и от там в урината(Моля ви да ме извините, не съм сигурна, че точно описвам проблема, но това е което аз разбирам и възпройзвеждам. Честно да си кажа търсих тук в сайта, във форумите за подобни проблеми но не открих нищо.). Той е ходил няколко пъти при д-р Кацаров, но не е могъл да му помогне. Ще ми се, ако е възможно да ме посъветвате къде да отидем, при кого, а на първо време може би е добре да ми препоръчате и литература по въпроса. Предварително ви благодаря момичета, найстина ще се радвам ако ми пишете.
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Здравейте!
« Отговор #1 -: Септември 07, 2005, 16:20:19 pm »
Кацаров не предложи ли някакво решение? Съжалявам, че имате този проблем.
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Здравейте!
« Отговор #2 -: Септември 07, 2005, 21:55:21 pm »
Ретроградна еякулация се нарича. Първо трябва да се уточни защо се получава така, след това да се мисли дали има лечение. Може да се прави инсеминация със семенна течност от пикочния мехур.


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Здравейте!
« Отговор #3 -: Септември 08, 2005, 13:24:38 pm »
Да, Кацаров му предписа Камирен 4мг, но не помогна. Незнаем къде да отидем и към кой друг специалист да се насочим за съвет. Ако някой има идея нека ми пише. Благодаря ви