0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета,моля ви помогнете ми! д-р Табакова ми откри голям хидросалпингс и ми каза ,че след изследванията- задължителните ,ако са добри д-р Николов може да го отстрани или там каквото е с лапароскопия.Аз д-р Николов така и не съм го виждала а и парите ми се виждат много 1200лв. ако съм осигурена ако не2000лв. болницата ми казаха ,че е държавната там ще ме е лапарото. Кажете ми нещо повече ако знаете.Предварително ви благодаря :oops:
*

    adi

  • *****
  • 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
1....ако наистина има хидросалпинкс ,то непременно той трябва да бъде отстранебн иначе АРТ процедурите са обречени на неуспех!!!!!
2.....1200   лв ?????ами мисля че е доста голяма сумата!!!!!Бих казала прекалено голяма!!!! :(   ...например....В клиника малинов при д-р Стаменов е 650 лв а и мисля че д-р Стаменов е по-голям специалист от д-р Николов
3.....лично аз съм била пациентка на д-р Табакова и д-р Николов и честно казано вобще не ти препоръчвам да стъпваш там!!!!Това е само една мелница за пари!!!!!Тази дума е най-важното нещо в тази клиника!!!!!Няма я човечноста!!!!!.....съжалявам че си изгубих времето и  парите в тази клиника!!!!!
Отношението там е непрофесионално !!!
*

    лили

  • *****
  • 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
интересно... защо изобщо ще те чарджват след като лапарото ще е в държавна болница. ако не се лъжа то все още е безплатно когато се прави в държавна болница с направление. айде, за избор на екип примерно както ги минават напоследък изнудванията ок, ама 1200 лв...или пък 2000 8O. баси.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
zaola ,
болницата за която са ти казали е държавната - 1АГ(бившата Тина Киркова),а относно цената наистина е доста висока,но е такава повече от година.Поне аз правих в същата болница преди година и половина и имаше пациентка на Д-р Николов(сина на Д-р Табакова)и бе споделила че са й обявили същите суми.
Не е лошо да потърсиш мнението и на друг специалист преди да се подложиш на лапароскопия.На мен лично лапарото ,направено ми в тази болница бе последвано от второ след година.Успех!

*
Посещавала съм д-р Николов преди 4 години и не бих експериментирала отново със здравето и финансите си там.Моя съвет е да се насочиш към друг специалист в София, д-р Владимиров или д-р Стаменов биха ти помогнали много повече!
*

    лили

  • *****
  • 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
д-р владимиров не е хирург
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
Не бих се доверила на нито една диагноза дадена от д-р Николов или д-р Табакова. На моя приятелка направиха пластика, която в последствие се оказа напълно излишна! Там финансовата страна е водеща и се назначават ненужни изследвания или манипулации! Потърси второ мнение! Лапарото трябва да се направи от лекар с много опит в такъв тип операции, д-р Николов със сигурност не е такъв. Успех!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
Най-препоръчваните доктори за лапаро са Попов от Шейново и д-р Стаменов.
Потърси второ мнение!

Успех

lb2f
*
 абе направо бягай от там!!! 2000лв. - тия луди ли са?
Ей това вече на нищо не прилича... Тая Табакова и сина и вече са се оляли тотално, не стига че за нищо не стават отдавна и двамата, освен за събиране на пари естествено, бягай от там докато не са ти направили нещо, и аз съм от бевшите им пациенти и то цели 3 пъти за инвитро. Отиди в Шейново при Попов. Иначе цените при тах са такива наистина. При Попов ще ти излезе 100за болницата и консумативи+150 лв за избор на екип.


Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

    *слонче*

  • *****
  • 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
не бягай , а си ги изтрий от съзнанието, че съществуват. по-добре потърси друго място за лапаротоси. пожелавам ти успех, каквото и да решиш. :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
*

    Dragica

  • ***
  • 499
  • Няма невъзможни неща
тези,които са ти казали 1200 лв са напълно луди верно:-) Иди в Шейново при д-р Попов-доста добър е в областта. Аз правих лапаро при него и всичко,което ми струваше беше 100 лв.Прави си извода.Успех
Егати цените - цяло инвитро толкова струва 8O 8O...
Вярно, че лапароскопията не е безплатна както преди 2 години, ама чак пък 2000лв. 600-800лв мисля, че е резонно.
Отиди при друг лекар.
*
Здравей, и аз съм на мнението на повечето момичета тук. Това, че са мелница за пари е напълно вярно, и всичко друго дотук написано от момичетата е вярно иго потвърждавам, защото и аз съм била пациентка на "Репробиомед" и съм със същите впечатления, мога да добавя и подигравателно пренебрежение.
*
Егати цените - цяло инвитро толкова струва 8O 8O...
Вярно, че лапароскопията не е безплатна както преди 2 години, ама чак пък 2000лв. 600-800лв мисля, че е резонно.
Отиди при друг лекар.

ааа, една приятелка прави юни месец в Университетска Болница Плевен при д-р Стойков и мина по ЗК.В това съм сигурна, защото бях чула, че от 1ви септември лапарото не минава по ЗК.
ПРЕДИ МЕСЕЦ ИМАХ ЛАПАРОСКОПИЯ(ЗА ИЗВАНМАТО4НА).ПРАВИХА МИ Я В МАИ4ИН ДОМ БЕ6Е НАПЫЛНО БЕЗПЛАТНО ЗДРАВНО ОСИГУРЕНА САМ.НЕ ТЕ СА ЛУДИТЕ, 4Е ИСКАТ ПАРИТЕ - НИЕ 6ТЕ СМЕ ЛУДИ АКО ИМ ГИ ДАДЕМ :?

*
Бягай надалеч от Николов и Табакова! :hitonhead: