0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добър гинеколог в Монтана
« -: Юли 28, 2007, 22:43:31 pm »
Искам да попитам за добър гинеколог в Монтана. Помогнете ми защото ходих при един , но не съм доволна от него затова търся съдействие от вас. Благодаря предварително. :P
[
*

    Tamara

  • *****
  • 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Re: Добър гинеколог в Монтана
« Отговор #1 -: Юли 29, 2007, 19:16:35 pm »
Във Враца върши ли работа?
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
Re: Добър гинеколог в Монтана
« Отговор #2 -: Юли 29, 2007, 22:16:37 pm »
 :?Става, кажете при кого и къде. С направлине работи ли или само на частно и колко взема. Дайте някакви кординати.
[
Re: Добър гинеколог в Монтана
« Отговор #3 -: Август 10, 2007, 22:52:17 pm »
Във Враца върши ли работа?
                             :(Защо не ми отговорихте , като ми дадете координати на гинеколог от Враца.
[
*

    Tamara

  • *****
  • 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Re: Добър гинеколог в Монтана
« Отговор #4 -: Август 13, 2007, 09:09:40 am »
Извинявай, във чата говорих с друго момиче и помислих, че си ти.
Лекарката е Махинова. Приема с направления в новият частен медицински център. За съжаление не зная телефон там. Намира се там където е болницата. До нея.
Пиши ми на лични ако те интересуват повече подробности. Имам й само домашния телефон и не бих искала да го сложа тук.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
Re: Добър гинеколог в Монтана
« Отговор #5 -: Ноември 13, 2012, 11:21:51 am »
Момичета моля ви дайте си мненията за д-р Сашо Цветков акушер-гинеколог в болница Лом.
Препоръчаха ми го за наблюдение на бременност и раждане.На 27.10. го посетих и отношението му към пациентките ми харесаха,но искам малко повече информация.По-точно ме интересува какво е това обезболено раждане и как става? Доктора ми го обясни, но аз бях притеснена и ...  :oops:
Моля ви още веднъж ако някоя има мнение моля споделете.
Благодаря предварително.
Re: Добър гинеколог в Монтана
« Отговор #6 -: Ноември 13, 2012, 12:16:38 pm »
Преди 35 дена родих при д-р Цветков и съм щастлива от избора си. Препоръча ми го съседката ми сестра в нашата болница - доктора имал 5000 раждания и НИТО ЕДИН СМЪРТЕН СЛУЧАЙ НА БЕБЕ ИЛИ ЖЕНА. В началото много се колебаех понеже Лом е на 45 км. ... ама после осъзнах че всъщност за 30 мин. съм там, както и стана  :D
Доктора ми сложи спинална упойка за самото раждане която те обездвижва от кръста надолу и те поддържа няколко часа докато все още тече периода на разкритие, и с епидурален катетър /за последващото обезболяване/. Нито усетих болка при раждането,нито усетих как ги поставят тези упойки, освен по едно "боц" по кожата, също като при взимане на венозна кръв и това беше. От самите упойки - никакви последствия негативни няма при мен и при бебето разбира се - тя не минава през плацентата, така че въобще не стига до бебето. Много по-безопасна е( за бебето) от венозните лекарства. Важно е да е кадърен доктора все пак.

Re: Добър гинеколог в Монтана
« Отговор #7 -: Ноември 18, 2012, 18:43:29 pm »
Мили момичета, горещо ви препоръчвам д-р Цветков от Лом. От доста време се борех с ендометриоза, къде ли не ходих, какво ли не чух, какво ли не направих ... до преди 3 месеца! Една моя приятелка беше обиколила Видинските и Монтански гинеколози случайно го беше открила и и беше решил проблема на 100 %. Препоръча ми го и аз въпреки че бях скептично настроена реших да рискувам - все пак Лом не е Лондон  :D . Останах удивена от болницата като начало - истинско бижу. Намерих доктора - висок мълчалив тип с прическа на скинар. Истината е че силно се притесних, но ... бях вече там. Оказа се много мил тип с прекрасно чувство за хумор. Прегледа ме, запозна се с папката документи и ми препоръча лапароскопско отстраняване на огнищата. Два дни по късно бях оперирана от него и още един дребничък доктор който пък не спираше да говори. До вечерта бях станала и даже вечерях супичка. На следващия ден си тръгнах в отлично състояние. Ходих месец по-късно на контрола - от ендометриозата ни следа. Два месеца по-късно - същото. Радвам се че го намерих!
Re: Добър гинеколог в Монтана
« Отговор #8 -: Септември 19, 2016, 09:14:44 am »
ЩАСТЛИВА СЪМ - СТАНАХ МАМА !!! Ако си търсите добър гинеколог за диагноза и лечение, препоръчвам с две ръце д-р Сашо Цветков от часната болница на кръговото. След като смених около 1000 гинеколога , източиха ми половината кръв за изследвания , изпих една каруца лекарства , а за парите да не говориме .... и не забременях, той само за три месеца го постигна и сега съм мама  :D .Дано Вашият случай да не е такъв , но пък тази информация може да послужи на някой, който има нужда. 
*
Re: Добър гинеколог в Монтана
« Отговор #9 -: Септември 19, 2016, 09:32:34 am »
Алис, разкажи повече какъв проблем имаше и как лекарят ти помогна да го разрешиш!
Нали правиш разлика между гинеколог и репродуктивен специалист?

Re: Добър гинеколог в Монтана
« Отговор #10 -: Декември 20, 2016, 06:26:45 am »
Здравейте :). Моля да ми препоръчате добър гинеколог от Враца или Монтана на когото да разчитам за раждането си.
Благодаря Ви!