0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравеите,  имам известни проблеми с хормоните и по точно с проклетия мъжки хормон а и на всичкото отгоре съм с наледствена поликистоза и от всичко това малко ми е трудно да забременея :cry: и се натъжавам понякога
*

    kiara

  • *****
  • 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Нарушени хорми и поликистозни яйчници
« Отговор #1 -: Август 30, 2005, 09:54:17 am »
Леони, трябва да вярваш, на всички ни е тъжно в дадени моменти! Успех


*
Нарушени хорми и поликистозни яйчници
« Отговор #2 -: Август 30, 2005, 10:05:50 am »
lioni, ако само поликистозата е проблема при вас, не се тревожи. Почти всички момичета с поликистоза по мои наблюдения тук забременяват. Важното е да попаднеш на правилния лекар.
И не се натъжавай, решение има! Късмет!
*
Нарушени хорми и поликистозни яйчници
« Отговор #3 -: Август 30, 2005, 10:38:53 am »
Не си мисли, че от поликистозата неможеш да забременееш. Аз също имам поликистоза и доста над нормата тестостерон, но два пъти забременявам. Въпроса е че незнам това дали има връзка с износването, защото и двата пъти пометнах. Надявам се при теб нещата да се наредят по възможно най-правилния начин. Успех!
*

    Anonymous

Нарушени хорми и поликистозни яйчници
« Отговор #4 -: Август 30, 2005, 17:42:47 pm »
Цитат на: cygnus
Почти всички момичета с поликистоза по мои наблюдения тук забременяват. Важното е да попаднеш на правилния лекар.

това с правилния лекар май е основния проблем - аз още не съм го намерила (с ПКЯ съм и съответно рядко имам овулация).
Ако знаеш някой специалист ще съм ти благодарна да го препоръчаш - живея в София.

Иначе това с надеждата остава само  :?
*
Нарушени хорми и поликистозни яйчници
« Отговор #5 -: Август 30, 2005, 18:22:42 pm »
:arrow: Д-р Георги Коларов (МД),
 :arrow: д-р Здравко Каменов (Александровска болница - клиника по ендокринология),  
:arrow: д-р Николай Генов  -акушер-гинеколог-ендокринолог МЦ Панацея ),
 :arrow: доц. д-р Елиан Рачев, (ръководител на акушеро гинекологичния комплекс при Многопрофилна болница за активно лечение "Света Анна" в София)

Аз лично не съм се интересувала от такъв специалист, за тези съм чувала само, но съм сигурна, че момичетата ще споделят и своите мнения за доктори в тази област.
Нарушени хорми и поликистозни яйчници
« Отговор #6 -: Август 31, 2005, 10:05:15 am »
Аз лично ходя при д-р Иво Тодоров-гинекологична клиника Братя Тодорови - Ин витро, адресът е София, бул. Скобелев 26(5 - те кьошета зад спирката на трулей 5 посока Руски паметник), тел. 9533408, приема от понеделник до четвът от 8.00 до 16.00 ч.( но там се ходи много рано защото има страшно много пациенти и се чака много). Аз ходя при него от 1 година(прегледа е 30 лв). Преди да ме заведат при него съм обикулила хипер много д-ри, и са ми казвали какви ли не диагнози неможеш да имаш деца, незнам си какви неща на матката и сякакви щуротии. От както ходя при него съм малко по спокоина, понеже ми дава надежда. През тази 1 г. се опита да ми намали нивото на тестостерона, но уви.... пак си е висок и юни месец ми каза че спирам хапчетата за тестостерона и започвам стимулация с Клостилбегит. До сега съм направила само един цикъл понейе 4 месеьца не ми идва6е проклетия мензис, но накрая ми доиде и изпих една опаковка, когато отдах на предглед в понеделник 29.08 ми каза че съм реагирала, имала съм овулация и съм отделила една яйцеклетка, което е супер. Като клостилбегита се пие 3 месеца ако до тогава не съм заченала.
Аз лично съм много доволна от този доктор, а и имам позната, която също неможеше да има деца дълго време и благодарение на него вече има 2:).Така че..........на мен ми допада този човек...незнам скоро ще разбера какъв е ефекта при мен и ще мога да кажа със сигурност. Това е за сега
*
Поликистозни яйчници
« Отговор #7 -: Август 31, 2005, 12:42:19 pm »
Моите бяха такива.Имах менструални нарушения.Докторът ми ме лекува 6месеца с Диане-35 и след като ги спрях забременях на втория цикъл.Не се отчайвай.Почни да ходиш при добър специалист и ще се получи!!!!
*
Поликистозни яйчници
« Отговор #8 -: Август 31, 2005, 12:45:26 pm »
И при мен стимулираха овулация с Клостилбегит на втория цикъл след кото спрях Диането и се получи.