0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета, на някоя от Вас половинката да е посещавала този андролог, какви са отзивите
Моят мъж ходи при него на консултация. Прегледа го - той е с варикоцеле, но не толкова лоша спермограма - и каза в никакъв случай да не се оперира. Аз не съм особено впечатлена, не ме е и разочаровал нещо. Но с д-р Кацаров по - ми вървеше приказката. А мнение от любимия ми немога да дам, защото за него въпроса "как ти се стори доктора?" е неразбираем...Мисля, че е добър специалист.
Ние първия път много го харесахме, защото много обстойно ни обясни ситуацията, а и търсеще първопричината за явленията :D После обаче много ни разочарова, като отидохме само за една рецепта, той ни държа 30 мин и ни говори какви ли не неща, но не свързани с медицината, а сякаш сме седнали да убиваме времето на кафе, и после ни таксува като за "консултация", май беше 40 лева. :(
Благодаря ти, Бени!







*
Благодаря Ви за споделения опит, момичета! Питах за Бъчваров, като възможно второ мнение при лоши показатели на спермограмата след предписано от Кацаров лечение - но резултатите се подобриха значително и няма да сменяме андролога или да се консултираме с друг, на този етап! 
Прочетох в другата тема за добрите резултати на спермограмата. :DУспех!